Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 6 – 12 Γενάρη.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας. Στα μέσα της εβδομάδας η ένταση δε θα λείπει. Το σαββατοκύριακο η αξιοπιστία και το κύρος σας είναι εμφανείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με το να κάνετε σκέψεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε ευχάριστες συναισθηματικές συναντήσεις. Επίσης λόγω έντασης προσοχή σε ατυχήματα. Το σαββατοκύριακο θα είναι ήρεμο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα το κλίμα  στο χώρο της εργασίας σας είναι ομαλό. Στα μέσα της εβδομάδας λόγω κάποιων οικονομικών υπερβολών πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση με αγαπημένα πρόσωπα ή να δείτε ότι τα σχέδια σας δεν προωθούνται.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης με το σύντροφο ή συνεργάτη σας. Προσοχή σε ατυχήματα.
 
ΛΕΩΝ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας ,θα κάνετε ένα πρόγραμμα. Η ένταση δε θα λείπει. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδες θα υπογράψετε συμφωνίες και συμβόλαια. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέξτε γιατί η ανάμειξη των φίλων σε οικονομικά σας θέματα μπορεί να δημιουργήσει διαταραχή στις σχέσεις σας.
 
ΖΥΓΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα λύσετε τα οικονομικά σας θέματα με τη βοήθεια των αγαπημένων σας προσώπων. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέξτε μην συγκρουστείτε με σημαντικά πρόσωπα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην  αρχή της εβδομάδας θα κάνετε συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα δείτε ότι σε κάποια σχέδια σας υπάρχουν εμπόδια. Το σαββατοκύριακο θα νιώσετε συναισθηματικά πολύ καλά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έρθετε σε σύγκρουση με φιλικά πρόσωπα για οικονομικά θέματα. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας οι φίλοι θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίζουν. Προς το τέλος της εβδομάδας ο ανταγωνισμός στο χώρο της δουλειάς σας δε θα λείπει.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με μια επαγγελματική συμφωνία. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε μυστικές συναντήσεις. Προσοχή σε ατυχήματα. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να προκύψει μια επαγγελματική σχέση.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας οι φίλοι είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να προκύψει μια καινούργια φιλία. Το σαββατοκύριακο θα είστε πιο ανεβασμένοι.
Προηγούμενο άρθροΘεοφάνεια στην Νικιάνα
Επόμενο άρθροΣτειρώσεις αδέσποτων στο Δημοτικό Κτηνιατρείο Λευκάδας