Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 13 – 19 Γενάρη.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα είστε πιο επικοινωνιακοί αλλά και προβληματισμένοι. Η Πανσέληνος την Πέμπτη σας δημιουργεί διλήμματα. Τα παράπονα από το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας δεν θα λείπουν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα λάβετε ειδήσεις που θα σας δώσουν χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Με την Πανσέληνο την Πέμπτη θα βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι έξυπνες ιδέες που θα έχετε δεν θα λείπουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά σας δυσκολεύουν αλλά ο Ερμής είναι δίπλα σας και σας βοηθά. Προσοχή την Πέμπτη με την Πανσέληνο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την Πέμπτη με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας θα είστε συναισθηματικοί και πιο ευαίσθητοι. Θα είναι μια δύσκολη μέρα. Πιθανόν και να χωρίσετε.
 
ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε συζητήσεις με το σύντροφο σας. Η Πανσέληνο την Πέμπτη σας κλείνει. Το σαββατοκύριακο η Σελήνη θα είναι στο ζώδιο σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συναισθηματικά θα είστε μπερδεμένοι αυτή την εβδομάδα. Με την Πανσέληνο την Πέμπτη θα βρεθείτε με τους φίλους σας. 
 
ΖΥΓΟΣ
Αυξημένες θα είναι οι υποχρεώσεις σας στα επαγγελματικά σας με αποτέλεσμα να επηρεάσει και την οικογένεια σας και έχετε γκρίνιες. Η υπερβολική ένταση δε θα λείπει.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τα οικογενειακά σας θέματα θα ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα . Η Πανσέληνος θα ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα θα εμπλέξετε τα οικονομικά σας στις σχέσεις σας. Πιθανόν φιλίες χρόνων να διαλυθούν εξαιτίας αυτών.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε ανάγκη από συντροφικότητα αυτή την εβδομάδα αλλά οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δε σας το επιτρέπουν με αποτέλεσμα να έχετε εριστική διάθεση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα σχέδια σας ή επιθυμία σας για ένα ταξίδι μπλοκάρονται από διάφορες αναποδιές που συμβαίνουν. Προσοχή στην υγεία σας.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα είστε πιο συναισθηματικοί , συγκινήστε εύκολα. Ερωτικά εμπόδια δεν θα λείπουν ενώ δεν ελέγχετε τα συναισθήματα σας.
Προηγούμενο άρθροΟι Γερμανοί εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τα κρατικά ΚΤΕΟ
Επόμενο άρθροΥποψήφιος Δήμαρχος ο Θοδωρής Σολδάτος