Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 20 – 26 Γενάρη.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή είναι μια εβδομάδα με υψηλούς τόνους. Προς το τέλος της θα κάνετε κάποιες συμφωνίες ή θα πάρετε κάποιες αποφάσεις. Το σαββατοκύριακο η συνάντηση που κάνετε με κάποιο φίλο θα σας συγκρατήσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Στο τέλος της εβδομάδας θα κάνετε σημαντικές συμφωνίες που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Το σαββατοκύριακο πληροφορίες που θα πάρετε ή συζητήσεις που θα κάνετε θα σας προσγειώσουν στην πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην αρχή της εβδομάδας η διάθεση σας είναι ανεβασμένη , κάνετε όνειρα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες ή συζητήσεις. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να απογοητευτείτε από κάποια νέα που θα λάβετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα σας απασχολούν τα προσωπικά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις γι αυτά. Το σαββατοκύριακο θα δείτε ότι οι ιδέες σας δεν προωθούνται.

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τη σχέση , το γάμο ή μια συνεργασία σας που το τελευταίο καιρό τα είχατε παραμελήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας και αφήνετε τα προσωπικά σας που σας δυσκολεύουν αυτό το διάστημα. Ενώ θα πάρετε κάποιες θετικές υποσχέσεις για τα οικονομικά σας το σαββατοκύριακο θα δείτε ότι δεν ισχύουν.

ΖΥΓΟΣ
Με τον Άρη στο ζώδιο σας η ένταση συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα. Το σαββατοκύριακο σε συναντήσεις και συζητήσεις που θα κάνετε το κλίμα θα είναι ψυχρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κουραστική θα είναι αυτή η εβδομάδα για σας όμως θα πετύχετε τους στόχους σας με κάποιες συμφωνίες που θα κάνετε . Το σαββατοκύριακο προσέχετε την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας Βρίσκεστε μαζί με τους φίλους σας. Προς το τέλος της εβδομάδας παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Το σαββατοκύριακο το παρασκήνιο δε θα λείπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα ασχολείστε με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Το σαββατοκύριακο εμπόδια και λάθη παρουσιάζονται σε κάποιες συμφωνίες που θέλατε να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα επαγγελματικά σας μπερδέματα συνεχίζονται όμως από την άλλη τα σχέδια σας προωθούνται.Είστε επικοινωνιακοί και πετυχαίνετε σημαντικές συμφωνίες. Το σαββατοκύριακο προσέχετε τα λόγια σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε σημαντικές συμφωνίες.

Προηγούμενο άρθροΕταιρεία Λευκαδικών Μελετών: Κυκλοφόρησε ο 12ος τόμος της επιστημονικής περιοδικής έκδοσης
Επόμενο άρθροΗ Λευκάδα στην Leucate της Νότιας Γαλλίας