Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Προβλέψεις της εβδομάδας 11 – 17 Αυγούστου.

ΚΡΙΟΣ

Στα μέσα της εβδομάδας με τη σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε το κέντρο της προσοχής.Στο τέλος της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τις υποθέσεις σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας.Προς το τέλος της εβδομάδας πετυχαίνετε τους στόχους σας και το σαββατοκύριακο με τη σελήνη στο 
ζώδιο σας είστε το κέντρο της προσοχής.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας.Προς το τέλος της εβδομάδας σημαντικά πρόσωπα σας στηρίζουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Έχετε πολύ ενέργεια. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε παρέα με φίλους.
 
ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα οι τόνοι είναι χαμηλοί.Το σαββατοκύριακο σημαντικά πρόσωπα θα σας στηρίξουν ή θα θα έχετε σημαντικές εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όλη αυτή την εβδομάδα με το Ερμή το κυβερνήτη σας στο ζώδιο σας ευνοείτε η επικοινωνία.
 
ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη.Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τον σύντροφο σας.Το σαββατοκύριακο η οικογένεια σας θα σας στηρίξει.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας είστε ισσοροπημένοι.Προς το τέλος της εβδομάδας θα είστε δυναμικοί και αποφασιστικοί.Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τον σύντροφο σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα θετικές θα είναι οι εξελίξεις για τα οικονομικά σας.Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας.
 
ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ
Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αυτή την εβδομάδα. Το σαββατοκύριακο θα είστε δυναμικοί και αποφασιστικοί.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Αφροδίτη απέναντι στο ζώδιο σας στην αρχή της εβδομάδας έχετε την ανάγκη για συντροφικότητα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πετύχετε ένα στόχο σας.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ευαίσθητοι. Προς το τέλος της εβδομάδας φιλικά πρόσωπα σας στηρίζουν.Το σαββατοκύρικο θα βρεθείτε με τους συγγενείς σας.
Προηγούμενο άρθροΔιασκέδασαν οι κάτοικοι του Αγίου Πέτρου
Επόμενο άρθροΠροβολή ταινίας από τον Φηγό