Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2012/July/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/11/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Ζαΐρα.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα η κατάσταση με τα οικονομικά σας είναι αντιφατική. Προς το τέλος της εβδομάδας προσοχή σε ατυχήματα. Θα είστε εκνευρισμένοι και πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση με σημαντικά πρόσωπα. Το σαββατοκύριακο θα είστε πιο ήρεμοι.
ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Ερμή ανάδρομο απέναντι από το ζώδιο σας είναι πιθανόν να συγκρουστείτε με τους συνεργάτες ή με το σύνττροφο σας. Μην πιστεύετε όλα όσα σας υπόσχονται οι φίλοι. Το σαββατοκύριακο το παρασκήνιο δεν θα λείπει.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα τα επαγγελματικά σας θα είναι απαιτητικά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει πολύ ένταση και πιθανόν να έρθετε σε ρήξη με κάποιον φίλο σας. Το σαββατοκύριακο τα σχέδια σας προωθούνται.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την περίοδο είστε πολύ δημιουργικοί. Το σαββατοκύριακο προσοχή σε ατυχήματα ή κρυολογήματα. Πιθανόν να συγκρουστείτε με κάποιο σημαντικό πρόσωπο ή το σύντροφο σας.
ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας. Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα θα είναι εκρηκτικό. Το σαββατοκύριακο η οικογένεια σας θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίζει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στα προσωπικά σας θα πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία γιατί στη σχέση σας ή στη συνεργασία σας μπορει να υπάρχουν παγίδες. Το σαββατοκύριακο μην κάνετε έξοδα.
ΖΥΓΟΣ
Ενώ η εβδομάδα ξεκινά καλά για εσας στα μέσα της οι εξαπατήσεις δεν θα λείπουν. Προς το τέλος της εβδομάδας η ένταση μπορεί να σας οδηγήσει σε χωρισμό. Το σαββατοκύριακο η οικογένεια σας θα σας στηρίξει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σας ακόμη είστε μπερδεμένοι .Όμως είστε δημιουργικοί. Προς το τέλος της εβδομάδας ένταση θα υπάρχει στο χώρο της δουλειας σας.Προσοχή στην υγεία σας. Το σαββατοκύριακο θα προσγειωθείτε στην πραγματικότητα από κάποια γεγονότα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσετε στις αποφάσεις που θα πάρετε για την οικογένεια σας αυτή την εβδομάδα. Αποφύγετε τις μυστικές συναντήσεις λόγω του Ερμή που είναι ανάδρομος. Την Παρασκευή προσοχή σε έξοδα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Άρη στο ζώδιο σας είστε δυναμικοί. Προς το τέλος όμως της εβδομάδας με την όψη που κάνει με τον Ουρανό δημιουργεί εκρηκτικό κλίμα. Το σαββατοκύριακο θα είστε πιο ήρεμοι και οι φίλοι σας θα σας στηρίξουν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα η ασάφεια στα επαγγελματικά σας συνεχίζεται. Προς το τέλος της εβδομάδας η διαμάχη με άτομα της οικογένειας σας δεν θα λείπει. Το σαββατοκύριακο τα σχέδια σας σταθεροποιούνται.
ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πολύ ευαίσθητοι. Οι εξαπατήσεις δεν θα λείπουν εσεις όμως παραμένετε ρομαντικοί.

Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση του βιβλίου Σπουργίτω και Γράχαμ στην Πάτρα
Επόμενο άρθροΤο σπίτι σου που τόσο αγάπησες