Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2012/July/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/11/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Ζαΐρα.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα πάρετε χαρά απο γεγονότα που δεν τα περιμένατε. Τα οικονομικά σας σχέδια σταθεροποιούνται. Στα μέσα της εβδομάδας με την έκλειψη Σελήνης θα είστε πιο ευαίσθητοι με την οικογένεια σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας πιθανόν να θελήσετε να κάνετε έναν αρραβώνα ή εναν γάμο. Η έκλειψη Σελήνης την Τετάρτη θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Η εβδομάδα τελειώνει με την ερωτική σας διάθεση ανεβασμένη.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η έκλειψη Σελήνης την Τετάρτη γίνεται στο ζώδιο σας με αποτέλεσμα να έχετε έντονα συναισθήματα και η λογική να έρχεται δεύτερη.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε καλές εξελίξεις στην δουλειά σας. Οι σχέσεις σας γίνονται πιο δυνατές. Με την έκλειψη Σελήνης την Τετάρτη θα θελήσετε να μείνετε μόνοι και να χαλαρώσετε.
ΛΕΩΝ
Η έκλειψη Σελήνης την Τετάρτη θα επηρεάσει την κοινωνικότητα σας. Οι φιλικές και οι οικογενειακές σας σχέσεις βρίσκονται σε μικροσκόπιο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα την περάσετε έντονα. Οι φίλοι θα σας στηρίξουν ενώ με την έκλειψη της Σελήνης την Τετάρτη θα σας απασχολήσει η καριέρα σας.
ΖΥΓΟΣ
Με την έκλειψη της Σελήνης την Τετάρτη θα κάνετε πολλά πράγματα θα ταξιδέψετε και θα αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα συναισθηματικά σας. Θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σας η οποία θα έχει διάρκεια. Το πάθος θα σας κατακλύσει.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η έκλειψη Σελήνης την Τετάρτη γίνεται απέναντι απο το ζώδιο σας και θα επηρεάσει την σχέση σας ή κάποια συνεργασία σας. Όσοι είστε μόνοι πιθανόν να κάνετε μια καινούγια γνωριμία.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα θα είστε πολύ δραστήριοι στην κοινωνική σας ζωή. Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις. Την Τετάρτη με την έκλειψη της Σελήνης θα πετύχετε πολλούς στόχους σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η έκλειψη Σελήνης την Τετάρτη θα επηρεάσει τα συναισθηματικά σας με συγκινήσεις που δεν τις περιμένατε. Προσοχή στο παρασκήνιο. Μην είστε προκλητικοί μπορεί να κάνετε εχθρούς.
ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα προσέξτε πως θα χειριστείτε τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας θέματα γιατί μπορεί να μπείτε σε μπελάδες. Η έκλειψη Σελήνης την Τετάρτη θα σας προβληματίσει. Ερωτικά είστε καλά.

Προηγούμενο άρθροΚωνσταντίνος Αργυρός – Παιδί Γενναίο
Επόμενο άρθροΗμερολόγιο 2013 του ΣΥΜΟΛ