Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2012/July/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2013/01/zaira.jpg

Η Ζαίρα και οι συνεργάτες της σας εύχονται καλή χρονιά.

ΚΡΙΟΣ

Η χρονιά ξεκινά καλά για εσας με πολλές αλλαγές. Δραστηριότητες με φίλους δεν θα λείπουν. Την Πέμπτη κάποιες ειδήσεις που θα λάβετε χωρίς να το περιμένατε θα σας βγάλουν έξω απο τα νερά σας , θα πιεστείτε. Το σαββατοκύριακο θα είστε δημιουργικοί θα πετύχετε το στόχο σας. Επίσης η δουλειά σας θα σας απασχολήσει και θα πάρετε υποσχέσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ

Την Πρωτοχρονιά θα την περάσετε όμορφα με τους φίλους σας. Ο Δίας στους Διδύμους θα ευνοήσει τα οικονομικά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας οι ανατροπές δεν θα λείπουν. Προσέξτε μην σας σχολιάσουν. Το σαββατοκύριακο μπορείτε να προωθήσετε κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Νέος Χρόνος θα σας βρει σε μια ατμόσφαιρα όμορφη και πιθανόν να πάτε κάποιο ταξίδι. Την Πέμπτη οι ανατροπές δεν θα λείπουν και μην κάνετε σχέδια. Το σαββατοκύριακο θα προωθήσετε τα σχέδια σας, θα βγείτε έξω θα διασκεδάσετε αποφύγετε όμως τις υπερβολές. Την Κυριακή θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χρονιά ξεκινά παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και θα λάβετε νέα που θα σας δώσουν χαρά. Προς το τέλος της εβδομάδας η επικοινωνία θα είναι δύσκολη και προσέξτε τις σχέσεις σας. Στη δουλειά σας θα πάρετε κάποιες ειδήσεις που δεν τις περιμένατε και δεν θα ξέρετε πως να ενεργήσετε. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζυγό επηρεάζονται τα οικογενειακά σας θέματα και θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ

Την Πρωτοχρονιά θα είστε λαμπεροί και θα περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι καλή. Στα μέσα της εβδομάδας οικονομικές δυσκολίες δεν θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο παρόλο που θα είστε πιεσμένοι θα προωθήσετε τα σχέδια σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Νέος Χρόνος θα σας βρει καλά συναισθηματικά και με τη Σελήνη στο ζώδιο σας προωθείτε τα προσωπικά σας θέματα. Προς το τέλος της εβδομάδας οι ανατροπές δεν θα λείπουν και με κάποιες ειδήσεις που θα λάβετε θα ξαφνιαστείτε. Το σαββατοκύριακο τα επαγγελματικά σας σχέδια προωθούνται θα ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας ενώ το πάθος δεν θα λείπει.

ΖΥΓΟΣ

Η Πρωτοχρονιά θα σας βρει παρέα με αγαπημένα πρόσωπα θα κάνετε κάποιο ταξίδι ενώ εκπλήξεις από το σύντροφο σας που θα σας δώσουν χαρά δεν θα λείπουν. Την Πέμπτη προσέξτε λίγο την υγεία σας και πιθανόν να διαφωνήσετε με το σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο θα οργανώσετε κάποιο ταξίδι , οι κοινωνικές δραστηριότητες πολλές και τα οικονομικά σας να είναι καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Χρονιά για σας ξεκινά όμορφα , θα γιορτάσετε παρέα με φίλους και συγγενείς, θα κάνετε ταξίδια και θα ξεκινήσετε νέα σχέδια. Προς το τέλος της εβδομάδας οι εντάσεις και οι ανατροπές δεν θα λείπουν όμως μπορείτε να προωθήσετε τα οικονομικά και τα οικογενειακά σας θέματα. Το σαββατοκύριακο αποφύγετε να μείνετε μόνοι και θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις αντιμετώπισης για ένα πρόβλημα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Χρονιά ξεκινά με συναντήσεις , συζητήσεις , έρωτες , εκπλήξεις που δεν τις περιμένατε . Την Πέμπτη προσέξτε γιατί μπορεί να λάβετε κάποιες ειδήσεις που δεν θα σας αρέσουν και οι εντάσεις δεν θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα είστε δημιουργικοί και τα συναισθηματικά σας ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Χρονιά ξεκινά για σας με συναντήσεις , καλές ειδήσεις και τα οικονομικά σας σχέδια να ευνοούνται. Προς το τέλος της εβδομάδας θα αναστατωθείτε από κάποιες ειδήσεις που θα λάβετε και αφορούν την οικογένεια σας. Τα οικονομικά σας είναι καλύτερα. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να τσακωθείτε ενώ οι δεσμεύσεις δεν θα λείπουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρωτοχρονιά για σας θα είναι καλή θα είστε δραστήριοι και θα την περάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Πέμπτη κάποιες ειδήσεις θα σας ξαφνιάσουν . Το σαββατοκύριακο θα προωθήσετε τα σχέδια σας , θα δείτε κάποιες αλήθειες. Προσέξτε τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Χρονιά ξεκινά για σας με φλέρτ, συζητήσεις αλλά και με εσωτερική ένταση. Προς το τέλος της εβδομάδας μην πάρετε αποφάσεις για τα οικονομικά σας ενώ τα απρόβλεπτα δεν θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο οι εξελίξεις στο σπίτι θα είναι καλές , θα είστε πιο χαλαροί και οι φίλοι θα είναι κοντά σας. Οι μυστικές επαφές ευνοούνται.

Προηγούμενο άρθροΓενική συνέλευση Οδυσσέα Νυδριού
Επόμενο άρθροBarouge – New Year’s EVE