Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2012/July/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2013/01/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Ζαΐρα.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με δυσκολίες , τα σχέδια σας δεν προωθούνται και πιθανόν να πάρετε αποφάσεις βιαστικές. Στα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα είναι καλύτερα , κάνετε φιλόδοξα σχέδια. Την Παρασκευή με την Νέα Σελήνη ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι συνεργασίες στη δουλειά σας. Την Κυριακή διατηρείστε την ψυχραιμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας το κλίμα με το σύντροφο σας θα είναι ψυχρό, πιθανόν να τσακωθείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως με την βοήθεια των φίλων θα τα ξαναβρείτε και θα περάσετε μια ρομαντική μέρα. Την Παρασκευή με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω είστε δημιουργικοί και γεμάτοι ενέργεια. Ευνοούνται τα θέματα της δουλειάς σας. Το σαββατοκύριακο θα είστε πιεσμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα σας ξεκινά με το να σας απασχολεί έντονα η δουλειά σας. Δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας , η συναισθηματική σας ζωή θα αλλάξει. Η Νέα Σελήνη την Παρασκευή θα επηρεάσει τα οικονομικά σας , θα πρέπει να μην χάνετε ευκαιρίες. Το Σαββατοκύριακο θα είστε αισιόδοξοι και θα κάνετε σημαντικές συναντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσει η συναισθηματική σας ζωή, η ένταση δεν θα λείπει. Προς το τέλος της εβδομάδας ο σύντροφος σας ή κάποια συνεργασία σας θα είναι το κύριο μέλημα σας. Νέα δεδομένα φέρνει η Νέα Σελήνη την Παρασκευή. Το σαββατοκύριακο στις οικονομικές σας υποθέσεις μην μπλέξετε το σύντροφο σας και προσπαθείστε μην κάνετε λάθη.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές υποχρεώσεις και με πολύ ένταση. Στα μέσα της εβδομάδας θα είστε πιο ήρεμοι , θα κάνετε κάποιες συναντήσεις που θα αφορούν την δουλειά σας. Επίσης προσέξτε την υγεία σας. Την Παρασκευή με την Νέα Σελήνη ευνοούνται τα επαγγελματικά σας σχέδια , θα είστε δημιουργικοί. Το σαββατοκύριακο μην βιαστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις ενώ τα σχέδια σας ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας έχετε πολύ δουλειά με αποτέλεσμα να μην έχετε οργάνωση και να συγχύζεστε. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι , την οικογένεια , με τον έρωτα. Η Νέα Σελήνη την Παρασκευή θα σας φέρει καινούργια ξεκινήματα και θα σας κάνει πιο οργανωτικούς. Το σαββατοκύριακο ο ρομαντισμός δεν θα λείπει ενώ κάποιοι από εσας θα αναστατωθείτε.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ άγχος για σας γαι τα οικονομικά σας, οι δικοί σας άνθρωποι δεν θα σας στηρίξουν. Αποφύγετε να κάνετε σπατάλες. Προς το τέλος της εβδομάδας θα περάσετε μια ρομαντική μέρα στο σπίτι με την οικογένεια σας. Την Παρασκευή με την Νέα Σελήνη θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Το σαββατοκύριακο αποφύγετε να διαφωνήσετε και να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είναι δύσκολες, η ένταση στον οικογενειακό σας χώρο δεν θα λείπει. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε κάποιες συναντήσεις και θα προωθήσετε τα οικονομικά σας.Την Πέμπτη θα είστε ρομαντικοί και τρυφεροί. Την Παρασκευή με την Νέα Σελήνη θα κάνετε νέες γνωριμίες και νέα ξεκινήματα. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και θα δώσετε λύσεις σε οικονομικά και οικογενειακά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα ξεκινά δύσκολα με πολύ ένταση και με την υγεία σας να σας απασχολεί. Στα μέσα της εβδομάδας θα είστε γοητευτικοί με την Σελήνη στο ζώδιο σας και θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη την Παρασκευή θα ευνοήσει τα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο κάποιες δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε στην δουλειά σας και προσέχετε τα οικονομικά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με τις υποχρεώσεις σας στα οικομικά σας θέματα να είναι μεγάλες ,προσέξτε τις κινήσεις σας.Στα μέσα της εβδομάδας θα είστε δημιουργικοί και ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί στην συναισθηματική σας ζωή. Την Παρασκευή με την Νέα Σελήνη θα είστε πιο ανεβασμένοι και θα τολμήσετε καινούργια πράγματα. Το σαββατοκύριακο προσέξτε τα οικονομικά σας και πιθανόν να συγκρουστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε εκνευρισμένοι και θα διαφωνήσετε με σημαντικά πρόσωπα. Στα μέσα της εβδομάδας θα βγείτε με τους φίλους σας ,θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Την Πέμπτη θα θελήσετε να μείνετε μόνοι ή να κάνετε ρομαντικές επαφές. Την Παρασκευή με την Νέα Σελήνη θα σας απασχολήσει ο εαυτός σας. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ανεβασμένοι και θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα ξεκινά δύσκολα, έχετε ενοχλήσεις στην υγεία και η ενέργεια σας είναι πεσμένη. Στα μέσα της εβδομάδας η δουλειά σας είναι απαιτητική ενώ τα σχέδια σας και οι σχέσεις σας προωθούνται. Με την Νέα Σελήνη την Παρασκευή θα κάνετε καινούργια ξεκινήματα. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις που θα αφορούν την δουλειά σας. Τα συναισθηματικά σας θα είναι μία πάνω μία κάτω. Προσπαθείστε να μην μείνετε μόνοι.

Προηγούμενο άρθροΚλειστό προσωρινά (;) λόγω μη πιστοποίησης κατά ISO το ΚΤΕΟ Λευκάδας
Επόμενο άρθροΚοπή πίτας Πολιτιστικού Συλλόγου Τσουκαλάδων