Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 29 Απριλίου έως 5 Μάη.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με το ενδιαφέρον σας στραμμένο στη δουλειά σας. Στα μέσα της εβδομάδας η ένταση δε θα λείπει και θα προωθήσετε τα σχέδια σας. Το σαββατοκύριακο θα χαλαρώσετε αλλά και θα ξεφαντώσετε.
ΤΑΥΡΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε ανεβασμένοι ενώ η διαφωνία με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας δεν θα λείπει στη μέσα της εβδομάδας. Πιθανόν και να χωρίσετε. Το σαββατοκύριακο η διάθεση σας θα είναι καλύτερη.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολύ δουλειά και τα οικονομικά σας θα δείτε να καλυτερεύουν. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις και θα προωθήσετε τα σχέδια σας. Πιθανόν με κάποιες ειδήσεις να απαγοητευτείτε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα οι εντάσεις και οι καθυστερήσεις δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα είστε ρομαντικοί. Την Κυριακή του Πάσχα αποφύγετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις.
ΛΕΩΝ
Η δουλειά σας θα σας απασχολήσει αυτή την εβδομάδα , πολλές οι υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να επηρεαστεί και η οικογενειακή σας ζωή. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε χαλαρά . Πιθανόν να διαφωνήσετε με άτομα της οικογένειας σας μέσα από συζητήσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε ανεβασμένοι ενώ οι συγκρούσεις δε θα λείπουν. Τα σχέδια σας προωθούνται. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με άτομα που είχατε καιρό να δείτε.
ΖΥΓΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έχετε οικονομικές δυσκολίες και πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις και χωρισμοί.Το σαββατοκύριακο τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν όμως οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι δίπλα σας για να σας στηρίξουν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό το διάστημα η ένταση δε θα λείπει. Το σαββατοκύριακο ευνοούνται οι συζητήσεις .Αποφύγετε να επιβάλετε τη γνώμη σας με το συναίσθημα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν. Θα έχετε πολύ δουλειά και έτσι θα τα βελτιώσετε. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα θα προωθήσετε τα σχέδια σας όμως ο εκνευρισμός δε θα λείπει και πιθανόν να πάθετε υπερκόπωση. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε ήρεμα με την οικογένεια σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ευαίσθητοι. Το σαββατοκύριακο θα νιώσετε δικαιωμένοι.
ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Στα μέσα της εβδομάδας η ένταση δε θα λείπει και θα δείτε τα σχέδια σας να καθυστερούν. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ευαίσθητοι και επικοινωνιακοί.

Προηγούμενο άρθροΤελεσίδικη απόφαση ακύρωσης της Έκτακτης Εισφοράς
Επόμενο άρθροΑνώτατοι παράγοντες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κρίκετ στην ΠΙΝ