Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 12 – 18 Αυγούστου.

ΚΡΙΟΣ
Στα μέσα της εβδομάδας θα πάρετε χαρά από συναντήσεις που δεν τις περιμένατε. Από την Παρασκευή η προσωπική σας ζωή αλλάζει σημαντικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα προσωπικά σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας. Το σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις σπουδές και στα ταξίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα. Στα μέσα της εβδομάδας φίλοι θα σας πουν ειδήσεις που δεν τις περιμένατε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη. Στα μέσα της εβδομάδας θα λάβετε ειδήσεις ευχάριστες που θ αφορούν τη δουλειά σας. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ
Με τον Ερμή στο ζώδιο σας θα έχετε πολλές ιδέες και θα εκφράσετε τα αισθήματα σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα λάβετε ειδήσεις ή θα κάνετε συναντήσεις που δεν τις περιμένετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα για σας θα κυλήσει σε χαμηλούς τόνους. Πολλοί θα θελήσετε να μείνετε μόνοι και άλλοι θα αποκαλύψετε τις σκέψεις σας. Το σαββατοκύριακο θα είναι ρομαντικό.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα πιθανόν να πάρετε μια απόφαση για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε αισθησιακοί. Στα μέσα της εβδομάδας θα εκπλαγείτε ευχάριστα με μια συζήτηση που θα κάνετε με ένα σημαντικό άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα θα είστε λαμπεροί και επικοινωνιακοί. Οι ευχάριστες συναντήσεις δε θα λείπουν. Από το σαββατοκύριακο η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα πιθανόν να κάνετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ή να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο από μακριά. Προς το τέλος της εβδομάδας ευχάριστα θα είναι τα πράγματα στο χώρο της οικογένειας σας. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε το κέντρο της προσοχής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα επαγγελματικά σας σας απασχολούν αυτό το διάστημα αλλά από την άλλη θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις που δεν τις περιμένατε από αγαπημένα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα λάβετε σημαντικές ειδήσεις που θα σας βοηθήσουν στις ιδέες σας. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας.

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή του Ευκλέα στο Summer Camp 2013
Επόμενο άρθροΑποπεράτωση νέου δρόμου στον Καστό