Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 23 – 29 Σεπτεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα και θα επηρεαστούν και οι σχέσεις σας με τους άλλους. Πιθανόν τα οικονομικά του συντρόφου σας να καλυτερέψουν. Το σαββατοκύριακο η ένταση στα συναισθηματικά σας δεν θα λείπει.

ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε γοητευτικοί.Στα μέσα της εβδομάδας τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και πιθανόν να κάνετε νέες γνωριμίες. Το σαββατοκύριακο η ένταση στο σπίτι δε θα λείπει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πιο ευαίσθητοι. Στο χώρο της δουλειάς σας θα ανταμειφθείτε. Το σαββατοκύριακο εντάσεις με συγγενείς και φίλους δεν θα λείπουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα ευνοούνται τα αισθηματικά σας και πολλοί από σας θα ερωτευτείτε. Προσοχή στα οικονομικά σας γιατί μπορεί να επηρεάσουν τα ερωτικά σας.

ΛΕΩΝ
Στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθείτε με φιλικά ή πρόσωπα της οικογένειας σας. Το σαββατοκύριακο οι συγκρούσεις ή οι απογοητεύσεις δε θα λείπουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μέχρι το σαββατοκύριακο η καθημερινότητα σας θα είναι ευχάριστη, θα βρεθείτε με τους φίλους σας και πιθανόν να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο και να γοητευτείτε. Το σαββατοκύριακο κάποια λόγια που θα ακούσετε θα σας πληγώσουν.

ΖΥΓΟΣ
Τα οικονομικά σας σας απασχολούν ,θα βελτιωθούν μέσα από το χώρο της δουλειάς σας. Το σαββατοκύριακο μην εμπλέξετε τους φίλους σας στα οικονομικά σας γιατί μπορεί να προκύψει ρήξη στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας κι έτσι η ερωτική σας διάθεση είναι ανεβασμένη. Ευνοικές οι εξελίξεις στα ερωτικά σας αλλά και στα καλλιτεχνικά σας σχέδια. Το σαββατοκύριακο όμως η ένταση δε θα λείπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Σεπτέμβρης τελειώνει και σας βρίσκει προβληματισμένους. Ασχοληθείτε στην αρχή της εβδομάδας με το σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να προκύψει ένταση στα συναισθηματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα ,θα γνωρίσετε καινούργια ,θα φλερτάρετε. Το σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας τα οποία θα δημιουργήσουν ένταση στις σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η καριέρα σας ευνοείται αυτή την εβδομάδα , θα πάρετε υλικές ανταμοιβές. Το σαββατοκύριακο προσπαθήστε να μην συγκρουστείτε με σημαντικά πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ
Μια πνευματική δραστηριότητα , ένα ταξίδι ή ένας έρωτας είναι κάποια από τα πράγματα θα ασχοληθείτε ως τα μέσα της εβδομάδας. Το σαββατοκύριακο προσπαθήστε να ελέγξετε τις συναισθηματικές εντάσεις που πιθανόν να προκύψουν.

Προηγούμενο άρθροΟ δρόμος μας – Νέο βιβλίο του Χρήστου Μασσαλά
Επόμενο άρθροΗ Google προσφέρει το Quickoffice δωρεάν για όλους