Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

https://www.mylefkada.gr/2012/July/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 4 – 10 Φεβρουαρίου.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με το ένστικτο σας να ε’ιναι ισχυρό , πιθανόν να βγάλετε και κάποια λαθεμένα συμπεράσματα. Προσοχή στα συναισθηματικά σας. Στα μέσα της εβδομάδας τα συναισθηματικά σας ευνοούνται ,θα τις περάσετε ερωτικά αυτές τις μέρες αλλά και τα ταξίδια. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και στην κοινωνική σας ζωή κάνετε μια νέα αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε δημιουργικοί. Στα μέσα της εβδομάδας η επαγγελματική σας ζωή ευνοείται , προκύπτουν θετικές εξελίξεις , οι φίλοι θα είναι κοντά σας να σας στηρίζουν. Επίσης και τα συνασθηματικά σας ευνοούνται. Το σαββατοκύριακο θα είστε επικοινωνιακοί ,παραγωγικοί. Θα αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις και προσέξτε μην κάνετε υπερβολικά έξοδα καθώς και πως θα χειριστείτε τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, τις φιλοδοξίες ,τα όνειρα σας. Προσέξτε την υγεία σας καθώς και οικονομικά θέματα. Ο ερωτισμός και το πάθος δεν θα λείπει. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε πολλές συναντήσεις και συζητήσεις , μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Νέοι δρόμοι ανοίγονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας οι παρεξηγήσεις δεν θα λείπουν. Αλλαγές θα κάνετε στο χώρο της δουλειάς σας , θα κάνετε νέα ξεκινήματα ενώ η φαντασία σας και ο ρομαντισμός σας θα είναι έντονος. Συναισθηματικές υπερβολές δεν θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα έχετε πολλές υποχρεώσεις και θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Τα οικονομικά σας αρκετά καλά.

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσει η σχέση σας , ο γάμος ή οι συνεργασίες σας. Θα είστε ευαίσθητοι, ρομαντικοί. Νέες εξελίξεις στα συναισθηματικά σας ενώ προσέξτε μην κάνετε πολλά έξοδα. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε πολλές συναντήσεις και συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα βρίσκεστε στο κόσμο των ονείρων σας. Θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σας. Οι πρωτότυπες ιδέες σας και η φαντασία σας να είναι έντονη δεν θα λείπουν. Προς το τέλος της εβδομάδας τα συναισθηματικά σας παίρνουν μια όμορφη τροπή.Το σαββατοκύριακο προσέξτε τα λόγια σας γιατί μπορεί να τσακωθείτε. Οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά θα είναι πολλές , προσπαθείστε να μην κάνετε λάθη. Από την Κυριακή ένας αέρας ανανέωσης πνέει.

ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με την καθημερινή σας ζωή. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας προωθούνται. Στα μέσα της εβδομάδας τα συναισθηματικά σας είναι πολύ καλά , μην αφήσετε να πάει τίποτε χαμένο. Θα είστε ανεβασμένοι. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σας ,θα είστε δημιουργικοί. Προσέξτε μόνο μην κάνετε λάθη στο χώρο της δουλειάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με το να είστε ήρεμοι , να τα βλέπετε όλα όμορφα. Είστε επικοινωνιακοί, ανεβασμένοι και αυθόρμητοι. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε νέες γνωριμίες ,προσέξτε όμως τα λόγια σας γιατί μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση. Τα οικογενειακά σας θέματα θα βελτιωθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας οι εξαπατήσεις δεν θα λείπουν . Η διαίσθηση σας θα είναι έντονη. Κάποια θέματα της οικογένειας σας τα αντιμετωπίζετε με αφέλεια. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε συναντήσεις που θα σας δώσουν χαρά. Τα ερωτικά σας είναι πολύ καλά. Το σαββατοκύριακο μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις .
Θα είστε επικοινωνιακοί ,προσέξτε όμως μην κάνετε υπερβολικά πράγματα σε μια νέα σας αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θέλετε να μείνετε μόνοι για να ξεκουραστείτε. Στα μέσα της εβδομάδας θα είστε επικοινωνιακοί και δημιουργικοί. Προσέξτε τα διάφορα ατυχήματα. Το σαββατοκύριακο αποφύγετε τις υπερβολές και τα λάθη , οι παγίδες είναι πολλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Επίσης σας ενδιαφέρουν τα ουσιαστικά πράγματα της ζωής , πολλοί σας θαυμάζουν. Στα μέσα της εβδομάδας τα συναισθηματικά σας ευνοούνται καθώς και κάποια σχέδια σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας στο χώρο της δουλειάς σας. Το σαββατοκύριακο θα είστε το κέντρο της προσοχής με ανανέωση ,αλλαγές και ξεκινήματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είστε ρομαντικοί και με πολύ έμπνευση. Επίσης η αυτοπεποίθηση σας θα είναι ανεβασμένη και θα είστε δημιουργικοί. Θα απολαύσετε τις χαρές της ζωής. Το σαββατοκύριακο θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις ,αποφύγετε τις υπερβολές γιατί μπορεί να κάνετε λάθη.Την Κυριακή χαλαρώστε και βοηθήστε αγαπημένα πρόσωπα που σας χρειάζονται.

Προηγούμενο άρθροΣτην Lifo το βίντεο με το χρονικό της καταστροφής του Αθανάσιος Γ
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα Ecomobility από το 2ο Γυμνάσιο Λευκάδας