Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 17-23 Φεβρουαρίου.

 
ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας. Αποφύγετε επίσης να κάνετε σοβαρές συζητήσεις. Το σαββατοκύριακο άλλοι θα είστε ανεβασμένοι και άλλοι θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα λάβετε κάποια νέα και θα  στεναχωρηθείτε . Προς το τέλος της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο θα περάσετε όμορφα με τους φίλους σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο τα λάθη και οι καθυστερήσεις δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο προσέξτε τις παγίδες , πιθανόν να εξαπατηθείτε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσει το σπίτι σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ζήσετε ερωτικές στιγμές με το σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακοθα ασχοληθείτε με την  τέχνη και την φιλανθρωπία.
 
ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα οι συζητήσεις που θα κάνετε με άτομα της οικογένειας σας δε θα έχουν αποτέλεσμα , το χάσμα θα είναι μεγάλο. Το σαββατοκύριακο θα βγείτε έξω και θα διασκεδάσετε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα δείτε ότι συζητήσεις που θα κάνετε δεν οδηγούν πουθενά και πιθανόν να συγκρουστείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σας.
 
ΖΥΓΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας η επικοινωνία θα είναι δύσκολη και κάποια θέματα σας που αφορούν τα οικονομικά σας θα δείτε ότι δεν έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Στα μέσα της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας τα συναισθήματα σας φουντώνουν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δύσκολη θα είναι η επικοινωνία αυτή την εβδομάδα , θα νιώσετε ότι αγαπημένα πρόσωπα δε σας καταλαβαίνουν. Προς το τέλος της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε το κέντρο της προσοχής. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε ρομαντικά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα μέσα της εβδομάδας προσοχή στο παρασκήνιο αλλά και σε ποιους λέτε τις σκέψεις σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα θελήσετε να μείνετε μόνοι. Το σαββατοκύριακο προσοχή σε αποκαλύψεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας προβλήματα θα υπάρχουν στην επικοινωνία σας με φιλικά πρόσωπα. Προς το τέλος όμως της εβδομάδας οι σχέσεις βελτιώνονται.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας προσέξτε μη συγκρουστείτε με σημαντικά πρόσωπα.Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα σας απασχολήσει η δουλειά σας. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σας δυσκολεύεστε να διορθώσετε κάποια λάθη σας.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας το παρασκήνιο δε θα λείπει. Στα μέσα της εβδομάδας τα σχέδια σας προωθούνται. Το σαββατοκύριακο θα είναι ρομαντικό.

 

Προηγούμενο άρθρο1st Nydri Street Party
Επόμενο άρθροΠερίληψη των ταινιών του Κινηματογράφου Απόλλων