Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 24 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας μια δύσκολη υπόθεση σας θα έχει καλό αποτέλεσμα. Η ένταση όμως δε θα λείπει. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση με το σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας τα συναισθηματικά σας θέματα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Το σαββατοκύριακο από τη μια θα είστε αισιόδοξοι και από την άλλη μπορεί να νιώσετε κάποια συναισθήματα για κάποιο άτομο από το χώρο της δουλειάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με ανταμοιβές υλικές ή ηθικές. Η υπερβολή δε θα λείπει ,προσοχή μην ξοδεύετε άσκοπα. Το σαββατοκύριακο η ένταση δε θα λείπει με το σύντροφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου την Τρίτη σας βοηθάει να αποκαταστήσετε τη σχέση με το σύντροφο σας. Με το τετράγωνο όμως του Δία-Ουρανού θα κάνετε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.

ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας θα θελήσετε να συμφιλιωθείτε με πρόσωπα. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να διαφωνήσετε με άτομα του περιβάλλοντος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας κάποιο πρόσωπο θα είναι κοντά σας και θα σας βοηθήσει. Το σαββατοκύριακο οι φίλοι σας ξεσηκώνουν ενώ η ένταση με το σύντροφο ή τα παιδιά σας δε θα λείπει.

ΖΥΓΟΣ
Στα οικονομικά σας προβλήματα βρίσκετε κάποια λύση ,στα προσωπικά σας όμως οι ανατροπές δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα έχετε κάποιες ευκαιρίες στο χώρο της δουλειάς σας όμως η ένταση με το σύντροφο σας δε θα λείπει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα σας βοηθήσει να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σας. Το σαββατοκύριακο από την μια θα είστε αισιόδοξοι και από την άλλη η μελαγχολία δε θα λείπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Το σαββατοκύριακο ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στον οικογενειακό σας χώρο. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να επισημοποιήσετε τη σχέση σας χωρίς όμως να υπερεκτιμήσετε τις αρετές του συντρόφου σας. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση με σημαντικά πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας τα επαγγελματικά σας βελτιώνονται. Προσέξτε όμως γιατί ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός μπορεί να φέρει ανατροπές. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να δείτε τα σχέδια σας να διαλύονται ή μια σχέση σας να έρθει σε ρήξη.

ΙΧΘΥΕΣ
Δύσκολη εξακολουθεί να είναι η επικοινωνία και αυτή την εβδομάδα. Συναισθηματικά νιώθετε πιο ασφαλείς. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα ζήσετε όμορφες εμπειρίες. Οι εντάσεις με φίλους δε θα λείπουν.

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο του Σύλλογου Εκπ.κών Α.θμιας Λευκάδας
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη στην Κύπρο η εν διαστάσει σύζυγος του Ριμπολόβλεφ