Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2014/February/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2014/03/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 22 – 28 Μαρτίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας οι φιλικές σας σχέσεις θα έχουν τα πάνω  κάτω τους. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα κάνετε αλλαγές , πιθανόν να βγάλετε από τη ζωή σας άτομα που δεν σας κάνουν πια.

ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη  , θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες , θα περάσετε όμορφα με τους φίλους σας. Το σαββατοκύριακο με τη Νέα Σελήνη θα είστε μελαγχολικοί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας. Το σαββατοκύριακο θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι ενώ με τη Νέα Σελήνη θα κάνετε καινούργιους φίλους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε έντονες συζητήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πάρετε αποφάσεις για τη σχέση σας  ή το γάμο σας. Το σαββατοκύριακο με τη Νέα Σελήνη θα κάνετε καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα.
 
ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε όνειρα ,θα οργανώσετε κάποια ταξίδια. Το σαββατοκύριακο η Νέα Σελήνη σας κάνει τολμηρούς παρόλο που στα προσωπικά σας είστε προβληματισμένοι.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα κάνετε πολλές συζητήσεις αυτή την εβδομάδα για το γάμο , τη σχέση ή μια συνεργασία σας. Το σαββατοκύριακο θα είναι ανατρεπτικό ερωτικά , εκφραστείτε ελεύθερα ,απελευθερωθείτε.
 
ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα πάρετε κάποιες ειδήσεις και θα χαρείτε. Το σαββατοκύριακο με τη Νέα Σελήνη θα είναι ερωτικό.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα προωθήσετε τα σχέδια σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε συναντήσεις ευχάριστες ,είστε πιο αισιόδοξοι. Το σαββατοκύριακο με τη Νέα Σελήνη τα επαγγελματικά σας θέματα βελτιώνονται.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή τη εβδομάδα είστε ενθουσιασμένοι , κάνετε όνειρα ,έρχεστε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα. Το σαββατοκύριακο με τη Νέα Σελήνη συναισθηματικά είστε καλύτερα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας είστε γοητευτικοί. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Το σαββατοκύριακο προσοχή στα έξοδα ενώ με τη Νέα Σελήνη θα κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολύ ενέργεια και θα κάνετε πολλές συζητήσεις. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Επικοινωνιακούς σας βρίσκει η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου , πιθανόν να λάβετε και ευχάριστα νέα. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι ,προσέξτε τις μυστικές επαφές και σχέσεις. Η Νέα Σελήνη θα φέρει αλλαγές στα οικονομικά σας.
Προηγούμενο άρθροΠοια είναι τα δύο νησιά κοντά στον Σκορπιό που «καλοβλέπει» ο Ριμπολόβλεφ;
Επόμενο άρθροΜια διαφορετική ημέρα στο σχολείο μας