Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2014/February/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2014/04/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 31 Μαρτίου – 6 Απριλίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε το κέντρο της προσοχής. Στα μέσα της εβδομάδας θα είστε υπερβολικοί και εκκεντρικοί. Πιθανόν υπογράψετε μια συμφωνία. Μην είστε απόλυτοι.

ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είστε υπερβολικοί και θα συμβούν γεγονότα που δε τα περιμένετε. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις και θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση . το γάμο ή κάποια συνεργασία σας. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα δύσκολες θα είναι οι φιλικές σας σχέσεις ,πιθανόν να συγκρουστείτε και κάποιες να διαλυθούν. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε συναισθηματικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό το διάστημα νιώθετε επαγγελματικά ανασφαλείς. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε συζητήσεις και θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Την Κυριακή με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ευαίσθητοι.

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα θα είστε ανεβασμένοι οι υπερβολές όμως δε θα λείπουν. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε μια περίεργη συμπεριφορά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα γίνετε πάλι λογικοί. Το σαββατοκύριακο θα βγείτε με τους φίλους σας και θα κάνετε νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσει η σχέση με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη σας. Πιθανόν να προκύψει διάλυση. Την Παρασκευή θα έχετε διάθεση για περιπέτεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη σας και θα πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Το σαββατοκύριακο θα είναι έντονα συναισθηματικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα παρόλο που είστε δραστήριοι ,ερωτικοί τα εμπόδια δε θα λείπουν. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε μια μυστική συνάντηση που θα σας φανεί χρήσιμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε υπερβολικοί , όμως στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε κάποιες συζητήσεις και θα ηρεμήσετε. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απρόβλεπτοι και εκκεντρικοί θα είστε αυτή την εβδομάδα. Οι ανατροπές δε θα λείπουν. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε μια συζήτηση και θα προσγειωθείτε. Το σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας , πιθανόν να έχετε κάποια έξοδα.Στα μέσα της εβδομάδας θα βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σπίτι.

Προηγούμενο άρθροLefkada Let’s do it 2014
Επόμενο άρθροΑποχαίρετησε την Λευκάδα ο Αρχιπύραρχος Κώνστας Βασίλειος