Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2014/February/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2014/04/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 7 – 13 Απριλίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα νιώθετε κουρασμένοι για θέματα της προσωπική σας ζωής. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να πάτε ένα ταξίδι. Κάποιοι από σας θα θελήσουν να μείνουν μόνοι ή να κάνουν μια μυστική ερωτική σχέση.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση για εσάς. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι. Το σαββατοκύριακο θα είναι ρομαντικό , θα βρεθείτε με τους φίλους σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στις σχέσεις σας με φίλους ή με ομάδες θα προκύψουν αντιθέσεις. Το σαββατοκύριακο θα είναι δημιουργικό ενώ κάποιοι από σας θα ασχοληθείτε και με τη φιλανθρωπία.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η ένταση και τα ατυχήματα δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα είναι καλό θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα που είχατε καιρό να δείτε.
 
ΛΕΩΝ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας προσέχετε σε τυχόν ατυχήματα , μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε στο κέντρο της προσοχής. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με συγγενικά πρόσωπα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας μην κάνετε πολλά έξοδα. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε γοητευτικοί και με την σύνοδο Αφροδίτη-Ποσειδώνα ονειροπόλοι. Πιθανόν να οργανώσετε μια εκδρομή.
 
ΖΥΓΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είστε εκνευρισμένοι. Στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Την Κυριακή η Σελήνη στο ζώδιο σας κάνει ανυπόμονους.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε απομονωμένοι και μελαγχολικοί. Το σαββατοκύριακο η διάθεση σας θα είναι ρομαντική , θα βρεθείτε με το σύντροφο σας και θα του εκφράσετε τα συναισθήματα σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με εντάσεις με φιλικά πρόσωπα. Στα μέσα της εβδομάδας κάνετε φιλόδοξα σχέδια. Το σαββατοκύριακο μπορεί να το περάσετε ρομαντικά ή να ασχοληθείτε με ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας οι εντάσεις και οι καθυστερήσεις δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα είναι ήρεμο και ρομαντικό , πιθανόν να οργανώσετε κάποια απόδραση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας προσέχετε τις εντάσεις , μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε κάποιες αγορές καλύπτοντας τις συναισθηματικές σας ανάγκες.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας προσοχή στα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο θα είναι ρομαντικό , θα βρεθείτε με το σύντροφο σας.
Προηγούμενο άρθροΗ θεατρική παράσταση Γκόλφω For Ever και στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΓιορτή ντόπιων σπόρων στο Δημοτικό Σχολείο Περατιάς