Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2014/February/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2014/04/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 21 – 27 Απριλίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας προσοχή σε ατυχήματα και σε συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα ,μπορεί να τα πληγώσετε. Στο τέλος της βδομάδας θα συμβούν εξελίξεις στα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα προκύψουν συγκρούσεις στο χώρο της δουλειάς σας , προσοχή σε ατυχήματα μην βιάζεστε. Το σαββατοκύριακο βρίσκετε σιγουριά στην αγκαλιά αγαπημένων προσώπων.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με εντάσεις και συγκρούσεις , μην βιάζεστε. Το σαββατοκύριακο θα είναι πιο ήρεμο και θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα οι εντάσεις δε θα λείπουν , προσοχή σε ατυχήματα. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε ρομαντικά στην αγκαλιά αγαπημένων προσώπων.
 
ΛΕΩΝ
Είναι μια εβδομάδα με εντάσεις , συγκρούσεις , τσακωμούς και χωρισμούς. Το σαββατοκύριακο η κατάσταση θα ισορροπήσει και θα είστε πιο ενθουσιασμένοι.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε οικονομικές υπερβολές. Προς το τέλος της εβδομάδας αγαπημένα πρόσωπα θα σας βοηθήσουν. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε ρομαντικά κάνοντας χαλαρές συζητήσεις.
 
ΖΥΓΟΣ
Οι εντάσεις ,οι συγκρούσεις και εκνευρισμός δε θα λείπουν αυτή την εβδομάδα. Το σαββατοκύριακο θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η ένταση και τα ατυχήματα δε θα λείπουν. Προσοχή και στην υγεία σας. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε όμορφα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν οι φίλοι και η κοινωνική σας ζωή. Προς το τέλος της εβδομάδας πιθανόν να κάνετε μια μυστική σχέση . Το σαββατοκύριακο πληροφορίες που θα πάρετε διασταυρώστε τις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα έχει εντάσεις και πισωγυρίσματα. Το σαββατοκύριακο θα είστε ρομαντικοί , τρυφεροί και με έντονα συναισθήματα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι εντάσεις και οι καθυστερήσεις δε θα λείπουν αυτή την εβδομάδα. Το σαββατοκύριακο θα προτιμήσετε να μείνετε σπίτι.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδα θα είστε εκνευρισμένοι για οικονομικά θέματα. Το σαββατοκύριακο όμως θα είστε συναισθηματικοί και δημιουργικοί.
Προηγούμενο άρθροΑκόμα 5 νέα ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού Μαζί για την Λευκάδας μας
Επόμενο άρθροΗ ιστορία του “Hurricane” Κάρτερ