Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2014/February/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2014/05/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 5 – 11 Μαΐου .

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας ευχάριστα γεγονότα θα προκύψουν στην οικογένεια σας. Το σαββατοκύριακο ξεχωρίστε τα οικονομικά και τα προσωπικά σας. Τσακωμοί με το σύντροφο σας δε θα λείπουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις. Θα σας προτείνουν κάτι και θα ενθουσιαστείτε. Το σαββατοκύριακο η επικοινωνία θα είναι δύσκολη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε κάποια έξοδα χωρίς να το περιμένετε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι. Το σαββατοκύριακο μην πιστεύετε ότι σας λένε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με αισιοδοξία. Θα προωθήσετε τα σχέδια σας. Το σαββατοκύριακο οι απογοητεύσεις , οι εντάσεις με το σύντροφο σας δεν θα λείπουν.
 
ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε γοητευτικοί. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν τα θέματα της οικογένειας σας . Οι συγκρούσεις στα αισθηματικά σας δε θα λείπουν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ζήσετε όμορφες εμπειρίες με τους φίλους σας. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε  στο κέντρο της προσοχής.Το σαββατοκύριακο οι εντάσεις και οι χωρισμοί δε θα λέιπουν.
 
ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα προκύψουν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας.Στα μέσα της εβδομάδας θα θελήσετε να μείνετε μόνοι. Το σαββατοκύριακο θα έχει ένταση και υποχρεώσεις.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστα γεγονότα και θα είστε πιο αισιόδοξοι.Προς το τέλος της εβδομάδας φίλοι θα σας στηρίξουν. Το σαββατοκύριακο οι απογοητεύσεις και οι χωρισμοί δε θα λείπουν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε πιο αισιόδοξοι στα οικονομικά σας θέματα.Θα προωθήσετε τα σχέδια σας στο χώρο της δουλειάς σας.Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι, οι εντάσεις δε θα λείπουν.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας τα αισθηματικά σας θέματα βελτιώνονται. Το σαββατοκύριακο θα προκύψουν εντάσεις με τα άτομα της οικογένειας σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα προωθήσετε τα οικογενειακά σας θέματα. Το σαββατοκύριακο διχάζεστε ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια σας. Οι εντάσεις δε θα λείπουν.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η τύχη είναι με το μέρος σας. Το σαββατοκύριακο κάποιο πρόσωπο σας εμποδίζει για να επιτύχετε ένα σχέδιο σας. Προσοχή πως χειρίζεστε τα οικονομικά.
Προηγούμενο άρθροΔεν υπάρχει αφελής οφειλέτης!
Επόμενο άρθροH Αυτοδιοίκηση σήμερα