Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2014/February/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2014/06/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 2 – 8 Ιουνίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες . Προς το τέλος της εβδομάδας θα είσαστε αυθόρμητοι και θα έχετε μια ασυνήθιστη συμπεριφορά. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε όμορφα με το σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε με ενδιαφέρουσα γνωριμία. Προς το τέλος της εβδομάδας τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δημιουργικοί θα είστε πάνω στη δουλειά σας αυτή την εβδομάδα. Πιθανόν να σας γοητεύσει ένα σημαντικό πρόσωπο. Προς το τέλος της εβδομάδας θα βγείτε με τους φίλους σας. Το σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας είστε ανεβασμένοι , ρομαντικοί ενώ μια νέα σχέση πιθανόν να σας απογειώσει. Προς το τέλος της εβδομάδας αναδεικνύονται τα ταλέντα σας.

ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ξεχωριστοί. Στα μέσα της εβδομάδας θα είστε ρομαντικοί.Το σαββατοκύριακο οι εντάσεις και διαφωνίες με αγαπημένα πρόσωπα δε θα λείπουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα θελήσετε να μείνετε μόνοι. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε το κέντρο της προσοχής.

ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε εκπλήξεις από το σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε νευρικοί αλλά και γοητευτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα είστε ρομαντικοί. Στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας , πιθανόν να βρείτε και τον άνθρωπο σας. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε ανεβασμένοι. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και να περάσετε όμορφα. Προς το τέλος της εβδομάδας οι εκπλήξεις δε θα λείπουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα θα είστε δημιουργικοί. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε εκπλήξεις από αγαπημένα πρόσωπα. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αντιφατική η διάθεση σας αυτή την εβδομάδα. Από τη μια είστε δημιουργικοί και από την άλλη προβληματισμένοι για τη δουλειά σας. Το σαββατοκύριακο με τον Ερμή ανάδρομο δύσκολη η επικοινωνία.

ΙΧΘΥΕΣ
Συναισθηματική θα είναι αυτή η εβδομάδα , πιθανόν να κάνετε μια νέα γνωριμία. Το σαββατοκύριακο δε θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε.

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ του Στέφανου Κατηφόρη από τον 4ο Ημιμαραθώνιο Λευκάδας
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα κατάρτισης για εκπαιδευτές στην Λευκάδα από 13-21 Ιουνίου 2014