Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2014/February/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2014/06/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 23 – 29 Ιουνίου.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι έντονη. Την Παρασκευή με την Νέα Σελήνη θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.

ΤΑΥΡΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας το κλίμα στο χώρο της δουλειάς σας θα είναι ψυχρό και θα δουλέψετε με έντονους ρυθμούς. Προσοχή στο παρασκήνιο. Την Παρασκευή με την Νέα Σελήνη θα ανέβει η διάθεση σας. Το σαββατοκύριακο θα είστε μπερδεμένοι συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα θα έχει ένταση και συγκρούσεις. Από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε το κέντρο της προσοχής . Την Παρασκευή με την Νέα Σελήνη θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ένταση και τα ατυχήματα δε θα λείπουν αυτή την εβδομάδα . Την Παρασκευή με την Νέα Σελήνη αυτά που επιθυμούσατε θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Το σαββατοκύριακο θα είναι δημιουργικό.

ΛΕΩΝ
Αυτή η εβδομάδα θα έχει ένταση και τα ατυχήματα δε θα λείπουν.. Μην ρισκάρετε. Την Παρασκευή με την Νέα Σελήνη θα θελήσετε να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα προβλήματα που θα έχετε στα οικονομικά σας θα σας φέρουν ένταση στην αρχή της εβδομάδας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σας στηρίξουν οι φίλοι σας. Το σαββατοκύριακο ο ρομαντισμός δε θα λείπει.

ΖΥΓΟΣ
Η ένταση δε θα λείπει αυτή την εβδομάδα και πιθανόν οι ερωτικές , φιλικές ή σχέσεις συνεργασίας να πληγούν. Την Παρασκευή με την Νέα Σελήνη τα επαγγελματικά σας προωθούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ατυχήματα και εξελίξεις που δεν τις περιμένατε θα προκύψουν αυτή την εβδομάδα. Η Νέα Σελήνη την Παρασκευή θα σας δώσει δυνάμεις. Πιθανόν κάποιο σχέδιο σας να μην πραγματοποιηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκρηκτική η εβδομάδα αυτή για σας , μην ρισκάρετε. Με την Νέα Σελήνη την Παρασκευή θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας. Το σαββατοκύριακο τα συναισθήματα σας θα είναι αντιφατικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα οι υψηλοί ρυθμοί δε θα λείπουν. Προσπαθείστε να διατηρήσετε την ηρεμία στο χώρο της οικογένειας σας. Την Παρασκευή θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας. Το σαββατοκύριακο από τη μια θα είστε ρομαντικοί και από την άλλη θα είστε μπερδεμένοι συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να προσέχετε στην οδήγηση και πως μιλάτε. Πιθανόν να προκύψουν ατυχήματα και δυσκολία στην επικοινωνία. Την Παρασκευή με την Νέα Σελήνη θα είστε ρομαντικοί και αισιόδοξοι.

ΙΧΘΥΕΣ
Προσοχή στα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να προκύψουν απρόοπτα έξοδα. Την Παρασκευή με την Νέα Σελήνη θα προωθήσετε νέα σχέδια. Το σαββατοκύριακο ερωτικές απογοητεύσεις δε θα λείπουν.

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο της ΕΛΜΕ για το Κοινωνικό Σχολείο
Επόμενο άρθροΠαράδειγμα προς μίμηση για ακόμα μια φορά οι κάτοικοι της Νικιάνας