Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2014/February/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2014/06/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 29 Ιουνίου – 6 Ιουλίου.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει προβληματισμένους. Μπορεί κάποιες υποθέσεις σας να καθυστερούν όμως στην πορεία θα δείτε να πραγματοποιούνται. Το σαββατοκύριακο ο ανταγωνισμός δε θα λείπει και θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Από την Τρίτη με τον Ερμή σε ορθή πορεία τα οικονομικά σας θέματα θα αρχίσουν να προωθούνται. Το σαββατοκύριακο ένα φιλόδοξο σχέδιο σας θα σας προβληματίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Προς το τέλος της εβδομάδας η συμπεριφορά σας θα είναι κάπως περίεργη. Το σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε προβληματισμένοι. Προς το τέλος της θα βγούν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα της σχέσης σας με το σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο θα προτιμήσετε να μείνετε σπίτι.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας και εσάς να είστε δημιουργικοί. Πίκρα θα πάρετε στο χώρο της δουλειάς σας προς το τέλος της εβδομάδας. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με το κυβερνήτη σας τον Ερμή από την Τρίτη σε ορθή πορεία η επικοινωνία βελτιώνεται και οι καθυστερήσεις παύουν. Το σαββατοκύριακο προσοχή σε έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα θελήσετε να μείνετε μόνοι. Προς το τέλος της εβδομάδας ελέγξτε τη ζήλια σας. Το σαββατοκύριακο με τη σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πολύ ευαίσθητοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας ελέγξτε τα πάθη σας και το πως συμπεριφέρεστε γιατί μπορεί να το μετανιώσετε. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η διάθεση σας είναι ανεβασμένη. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα προκύψουν αλλαγές στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την ορθή πορεία του Ερμή από την Τρίτη η ασυνεννοησία στο χώρο της δουλειάς σας αποκαθίσταται. Προς το τέλος της εβδομάδας ελέγξτε τα πάθη σας. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τη σχέση σας ή το γάμο σας. Προς το τέλος της εβδομάδας οι προβληματισμοί και η ανασφάλεια δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο κάνετε όνειρα.

ΙΧΘΥΕΣ
Την Τρίτη με τον Ερμή σε ορθή πορεία η ασυνεννοησία στην οικογένεια σας αποκαθίσταται. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να προκύψουν προβλήματα στη σχέση σου ερωτική ή επαγγελματική. Προς το τέλος της εβδομάδας ένα φιλικό πρόσωπο θα σας προβληματίσει.

Προηγούμενο άρθροΗΠΑ: Προτείνουν τη Λευκάδα για ήρεμες διακοπές
Επόμενο άρθροΣυζήτηση για το ΕΣΠΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο στην Λευκάδα