Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Προβλέψεις της εβδομάδας 18 – 24 Αυγούστου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας τα συναισθήματα σας είναι έντονα. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να κάνετε κάποιες συμφωνίες. Το σαββατοκύριακο θα διασκεδάσετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είστε έντονα συναισθηματικοί. Ειδήσεις που θα λάβετε θα σας μπερδέψουν. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ευαίσθητοι. Αγαπημένα πρόσωπα θα σας ηρεμήσουν. Συζητήσεις που θα κάνετε στα μέσα της εβδομάδας θα σας μπερδέψουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πολύ ευαίσθητοι.
 
ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ ερωτισμό για σας. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ευαίσθητοι.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας πιθανόν να προκύψει μια μυστική σχέση. Στα μέσα της εβδομάδας θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
 
ΖΥΓΟΣ
Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είναι ερωτικές για σας και πιθανόν να κάνετε μια καινούργια σχέση. Μπερδεμένες ειδήσεις δε θα λείπουν. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας σημαντικά πρόσωπα θα σας δείξουν το θαυμασμό τους προς εσάς . Παραπλανητικές ειδήσεις δε θα λείπουν. Μην πείθεστε εύκολα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την ερωτική σας διάθεση ανεβασμένη. Θα ακούσετε μεγάλα λόγια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να κάνετε κάποιες συμφωνίες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε πολλές συζητήσεις από τις οποίες κάποιες δεν είναι αληθινές. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται. Η σύγχυση δε θα λείπει. Στα μέσα της εβδομάδας θα υπογράψετε συμβόλαια.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Θετικές οι εξελίξεις για τη δουλειά ή την υγεία σας. Κολακευτικά λόγια πιθανόν να σας παραπλανήσουν. Την Πέμπτη θα πάρετε μια σημαντική απόφαση.
Προηγούμενο άρθροΗ 2η ημέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκάδας από τον Μάριο Γαζή
Επόμενο άρθροΗ τελετή έναρξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ σε βίντεο