Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Προβλέψεις της εβδομάδας 25 – 31 Αυγούστου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας. Στα μέσα της εβδομάδας οι δυσκολίες στην ερωτική σας σχέση δε θα λείπουν. Πιθανόν να τσακωθείτε. Το σαββατοκύριακο προσοχή στις εξαπατήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με νέες εμπειρίες στα συναισθηματικά σας. Στα μέσα της εβδομάδας διαφωνίες , εντάσεις και χωρισμοί δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα υπάρχει μια σύγχυση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας αλλαγές θα έχετε στα οικογενειακά σας θέματα. Στα μέσα της εβδομάδας οι εντάσεις με τους συγγενείς και τους φίλους δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο προσοχή στις εξαπατήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη αλλάζει η καθημερινότητα σας. Στα μέσα της εβδομάδας διαφωνίες θα προκύψουν σε οικονομικά θέματα. Το σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινά με αλλαγές. Στα μέσα της εβδομάδας διαφωνίες με άτομα της οικογένειας σας δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο μην υπογράψετε συμβόλαια αν δε το μελετήσετε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Νέα Σελήνη την Δευτέρα θα κάνετε νέα ξεκινήματα. Όμως και εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ
Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι δύσκολες για τα συναισθηματικά σας αφού τα οικονομικά δημιουργούν εντάσεις και διαφωνίες. Το σαββατοκύριακο προσοχή σε παραπλανήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Νέα Σελήνη την Δευτέρα αλλάζει η κοινωνική σας ζωή. Θα κάνετε νέους φίλους και γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την Δευτέρα με τη Νέα Σελήνη προκύπτουν καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα. Στα μέσα της εβδομάδας ερωτικές θύελλες δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα υπάρχει σύγχυση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη κάνετε φιλόδοξα σχέδια. Προσοχή στις παγίδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με δυσκολίες στη δουλειά σας. Οι εντάσεις δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο μην κάνετε αγορές.

ΙΧΘΥΕΣ
Με την Νέα Σελήνη την Δευτέρα θα κάνετε αλλαγές στη προσωπική σας ζωή. Όμως δεν ξέρετε αν θέλετε από τη σχέση να είναι σοβαρή ή να είναι μόνο συνεργασία.

Προηγούμενο άρθρο1st Lefkas Trail Running – Αγώνας Ορεινού Ανώμαλου Δρόμου στην Νικιάνα
Επόμενο άρθροΗ Παρέλαση και η Τελετή Λήξης του 52ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας