Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Προβλέψεις της εβδομάδας 1 – 7 Σεπτεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την ερωτική σας διάθεση ανεβασμένη. Στα μέσα της εβδομάδας τα επαγγελματικά σας σχέδια προωθούνται. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας, θα κάνετε νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε ανεβασμένοι και γεμάτοι ενέργεια. Προς το τέλος της εβδομάδας θα οργανώσετε το πρόγραμμα σας. Το σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσει η δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας. Στα μέσα της εβδομάδας σας απασχολούν τα οικογενειακά σας. Το σαββατοκύριακο θα καταστρώσετε σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσει η πορεία της σχέσης σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε πράματα από κοινού.

ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε ανεβασμένοι, θα ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα ή θα κάνετε δημιουργικά σχέδια. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τον σύντροφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα σας απασχολήσει η οικογένεια σας. Στα μέσα της εβδομάδας είστε πιο ανεβασμένοι. Το τέλος της εβδομάδας θα είναι ερωτικό.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας , θα ρυθμίσετε ότι εκκρεμότητες είχατε. Το σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας σας απασχολούν τα οικονομικά σας . Στα μέσα της εβδομάδας αγαπημένα πρόσωπα σας στηρίζουν. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας και εσείς θα είστε λαμπεροί και γοητευτικοί. Στα μέσα της εβδομάδας ασχολείστε με τα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε αυτοσυγκεντρωμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας θα διασκεδάσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα θελήσετε να μείνετε μόνοι. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ανατρεπτικοί ,θα ρισκάρετε.

ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας. Στα μέσα της εβδομάδας φιλικά πρόσωπα σας στηρίζουν. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.

Προηγούμενο άρθροΆρχισαν οι εγγραφές στη Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας
Επόμενο άρθροΗ κλήρωση της λαχειοφόρου του ΦΩΤΕΙΝΟΥ