Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 8-14 Σεπτεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Πανσέληνο θα απογοητευτείτε με συζητήσεις που θα κάνετε. Στα μέσα της εβδομάδας οι συζητήσεις θα είναι πιο ουσιαστικές. Το σαββατοκύριακο θα λάβετε ειδήσεις που δεν τις περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ
Την Τρίτη με την Πανσέληνο θα είστε ευαίσθητοι με τους αγαπημένους σας και οι συζητήσεις που θα κάνετε θα είναι άκαρπες. Το σαββατοκύριακο θα αναστατωθείτε με ειδήσεις που θα λάβετε , όμως συναισθηματικές συναντήσεις θα σας αλλάξουν τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος της Τρίτης σας πιέζει. Συζητήσεις που θα κάνετε θα σας πικράνουν. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να λάβετε ευχάριστες ειδήσεις. Το σαββατοκύριακο φιλικά πρόσωπα θα σας πουν νέα που δεν τα περιμένατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Πανσέληνο την Τρίτη θα είστε ρομαντικοί και πιθανόν να οργανώσετε εκδρομή με το άλλο σας μισό. Περίεργες θα είναι οι ειδήσεις που θα ακούσετε από συζητήσεις με φίλους. Το σαββατοκύριακο το πάθος δε θα λείπει.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος της Τρίτης σας κάνει ευαίσθητους . Συναντήσεις ή συζητήσεις που θα έχετε σας πληγώνουν και σας παθιάζουν. Το φλέρτ ευνοείται. Το σαββατοκύριακο προσέχετε πως χειρίζεστε το λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Πανσέληνο την Τρίτη επηρεάζεται η ψυχολογία σας. Συζητήσεις που θα κάνετε σας προσγειώνουν στην πραγματικότητα που δε θέλετε να δεχτείτε. Το σαββατοκύριακο θα υπάρχει πάθος.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος της Τρίτης σας προβληματίζει και συζητήσεις που θα κάνετε σας μελαγχολούν. Στα μέσα της εβδομάδας θα χαρείτε με ειδήσεις που θα λάβετε. Το σαββατοκύριακο θα λάβετε ειδήσεις που δεν τις περιμένατε ενώ αγαπημένα πρόσωπα θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα με την Πανσέληνο σας φορτίζει συναισθηματικά και θα είστε πιο ευαίσθητοι. Στα μέσα της εβδομάδας ειδήσεις που θα πάρετε θα σας δώσουν χαρά αλλά οι συναισθηματικές απογοητεύσεις δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα υπάρχει πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Περίεργη η εβδομάδα για σας με την Πανσέληνο , είστε ανάμεσα στην οικογένεια και στη δουλειά. Πιθανόν η οικογένεια σας να σας παραπονεθεί. Το σαββατοκύριακο ειδήσεις που θα λάβετε θα σας αποδιοργανώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Πανσέληνο την Τρίτη θα βρεθείτε με τους φίλους και τους συγγενείς. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα λάβετε ειδήσεις και θα πάρετε χαρά. Το σαββατοκύριακο το πάθος δε θα λείπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Πανσέληνο την Τρίτη θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις ,δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Στα μέσα της εβδομάδας προσοχή στις εξαπατήσεις .Θα κάνετε ευχάριστες συζητήσεις με τον σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο ειδήσεις που δεν τις περιμένατε σας χαλούν τα σχέδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος της Τρίτης προκαλεί σύγχυση στα συναισθηματικά σας και πιθανόν να απογοητευτείτε. Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Το σαββατοκύριακο θα οργανωθείτε ξανά.

Προηγούμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε η Γιορτή Ψαριού στη Λυγιά
Επόμενο άρθροΦηγός: Διασίδι στους Τσουκαλάδες