Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 15-21 Σεπτεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σας. Το σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό. Επίσης θα ανασυγκροτηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά όμορφα παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με το σύντροφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είστε το κέντρο της προσοχής. Οι εντάσεις με το σύντροφο σας δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε το κέντρο της προσοχής. Το σαββατοκύριακο θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε λαμπεροί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας ,θα πάτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ
Με τον Άρη στον Τοξότη στη ζωή σας δε θα υπάρχει μονοτονία. Το σαββατοκύριακο θα είστε δημιουργικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας η διάθεση σας θα είναι πιο ανεβασμένη , θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Το σαββατοκύριακο ευνοεί αρραβώνες ,γάμους ή σοβαρές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Άρη στο ζώδιο σας θα είστε πιο δραστήριοι. Προσοχή σε λάθη και σε δραστηριότητες που κρύβουν κινδύνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο θα πάρετε χαρά στα αισθηματικά σας. Προσοχή στην υγεία σας και σε ατυχήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με το Άρη στον Τοξότη είστε πιο απελευθερωμένοι και δραστήριοι. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η αισθηματική σας ζωή ευνοείται. Θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα , θα είστε δημιουργικοί. Το σαββατοκύριακο θα το αφιερώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Προηγούμενο άρθροΚέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών: Μηχανισμός εκβίασης χιλιάδων μικρών ΕΒΕ
Επόμενο άρθροΑς μην κοιμηθεί κανείς