Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 22 έως 28 Σεπτεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η ένταση και η τάση απομόνωσης δε θα λείπει. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη αλλάζει η προσωπική σας ζωή , θα έχετε επιτυχίες και πιθανόν να αποφασίσετε να κάνετε ένα γάμο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση και ατυχήματα. Προσοχή στην υγεία σας και μην διαφωνείτε με τους φίλους σας. Την Τετάρτη με τη Νέα Σελήνη θα προκύψουν καινούργιες ευκαιρίες στη δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας προσοχή σε ατυχήματα. Στα μέσα της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη θα είστε πιο ανεβασμένοι και θα συμβούν αλλαγές στα αισθηματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είναι δύσκολες , προσοχή μην απογοητευτείτε. Την Τετάρτη με την Νέα Σελήνη θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σας. Το σαββατοκύριακο ευνοούνται τα συναισθηματικά σας.

ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας προσοχή μην εξαπατηθείτε και απογοητευτείτε στα ερωτικά σας θέματα. Στα μέσα της εβδομάδας θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τυχόν δυσκολίες. Είστε αυτή την εποχή ευνοημένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με ένταση και εκνευρισμό ξεκινά η εβδομάδα αλλά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα βοηθηθείτε. Με την Νέα Σελήνη στα μέσα της εβδομάδας ευνοούνται τα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας.

ΖΥΓΟΣ
Προσοχή όλη την εβδομάδα μην πέσετε σε παγίδες. Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης θα σας ανανεώσει. Το σαββατοκύριακο θα είστε πιο αισιόδοξοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα προσοχή στα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πιο ευαίσθητοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσοχή δείξτε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας , πολλοί από σας έχουν τάσεις φυγής. Με την Νέα Σελήνη την Τετάρτη βελτιώνονται οι σχέσεις με τους φίλους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η ένταση και τα λάθη δε θα λείπουν. Με την Νέα Σελήνη την Τετάρτη θα δείτε να βελτιώνονται τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. , πιθανόν να λάβετε μια βοήθεια που δεν την περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με δυσκολίες στα οικονομικά σας. Εξαπατήσεις και λάθη δε θα λείπουν. Αυτή την περίοδο μην κάνετε αγορές. Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη σας ανεβάζει. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η ένταση και ο εκνευρισμός δε θα λείπουν. Θα προκύψουν δύσκολες καταστάσεις που δε θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε. Στην πορεία τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Το σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό.

Προηγούμενο άρθροΟ Σωτήρης Σκιαδαρέσης μιλάει για την πρόταση της Easy Jet και τις πτήσεις του Ακτίου
Επόμενο άρθροΗ Ελλάδα σε αριθμούς. Ένα εντυπωσιακό γράφημα.