Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 19 – 25 Αυγούστου.

ΚΡΙΟΣ
Πολλές οι ανατροπές της Πανσελήνου την Τρίτη. Θα κάνετε παρέα με τους φίλους σας. Το σαββατοκύριακο θα είναι ασυνήθιστο και με συναισθηματικές εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Την Τετάρτη με την Πανσέληνο θα έχετε διλήμματα.Θα ασχοληθείτε με την οικογένεια και την δουλειά σας. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Πανσέληνο την Τετάρτη το μυαλό σας είναι στην περιπέτεια και στα ταξίδια. Εξελίξεις που δεν τις περιμένατε θα έχετε από αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Πανσέληνο την Τετάρτη θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με φιλικές σχέσεις που έχουν αρχίσει να κλονίζονται.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος την Τετάρτη έχει να κάνει με την ανάγκη σας για συντροφικότητα. Το σαββατοκύριακο βγείτε έξω , διασκεδάστε ,γνωρίστε καινούργια πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σιγά σιγά βγαίνετε από το καβούκι σας και από το σαββατοκύριακο γίνεστε πιο κοινωνικοί και ομιλητικοί.

ΖΥΓΟΣ
Αυτο το διάστημα είστε έντονα αισθησιακοί. Προς το τέλος της εβδομάδας το πάθος και η ζήλια δεν θα λείπουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σε δίλημμα σας βάζει η Πανσέληνος την Τετάρτη. Οι αυξημένες υποχρεώσεις της οικογένειας δεν σας αφήνουν ελεύθερο χρόνο. Το σαββατοκύριακο θα είστε ερωτικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα οι φίλοι θα είναι δίπλα σας , θα βγείτε έξω ,θα διασκεδάσετε , θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Επίσης θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Πανσέληνο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Προβληματίζεστε με την οικογένεια σας που επεμβαίνει στα προσωπικά σας. Το σαββατοκύριακο τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας και με την Πανσέληνο την Τετάρτη θα είστε ευαίσθητοι. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος στην αρχή της εβδομάδας σας προβληματίζει. Στα μέσα της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ευσυγκίνητοι. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις.

Προηγούμενο άρθροΒίντεο του Θ. Κατωπόδη από την παρέλαση του Φεστιβάλ
Επόμενο άρθροGreek Night στο Plaza στο Νυδρί