Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 9-15 Δεκεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Μέχρι την Πέμπτη με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε γοητευτικοί. Πιθανόν να ωφεληθείτε οικονομικά από κάποια κληρονομιά που μπορεί να προκύψει.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε κάποια μυστική συμφωνία ή θα πάρετε μια μυστική πληροφορία. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε συναισθηματικοί. Κάτι πολύ καλό θα σας συμβεί να έχετε ελπίδα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας και θα περάσετε όμορφα. Κάποιοι θα ασχοληθούν με τα κοινά ενώ οι συζητήσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες δε θα λείπουν. Την Κυριακή η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε κάποιες συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα και θα σας κάνουν επαγγελματικές προτάσεις ασυνήθιστες. Προς το τέλος της εβδομάδας οι μέρες θα είναι καλύτερες.
 
ΛΕΩΝ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έχετε συναντήσεις και συζητήσεις από τις οποίες θα προκύψουν πρωτότυπες ιδέες. Με το Άρη στο ζυγό η καθημερινότητα σας θα είναι δραστήρια με πολλές συναντήσεις και συζητήσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τρίγωνο του Δία με το Κρόνο θα σας κάνει αισιόδοξους . Και με τον Άρη στο Ζυγό προσέξτε να ισορροπήσετε οικονομικά.
 
ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα πάρετε ειδήσεις που θα σας δώσουν χαρά . Επαγγελματικές ευκαιρίες δε θα λείπουν . Πιθανόν όμως να μη ανταμοιφθείτε όσο αξίζετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα μπορεί στο χώρο της δουλειάς σας να είστε μία πάνω μία κάτω, πληροφορίες όμως που θα λάβετε χωρίς να το περιμένετε θα σας κάνουν πιο αισιόδοξους. Οι επιτυχίες έρχονται.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τον Ερμή στο ζώδιο σας θα είστε επικοινωνιακοί. Θα λάβετε ειδήσεις που θα σας δώσουν χαρά. Στα μέσα της εβδομάδας θα είστε ερωτικοί.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στο οικογενειακό σας χώρο υπάρχει μια αστάθεια , όμως μια συζήτηση που θα κάνετε με κάποιο άτομο της οικογένειας σας θα σας δώσει έξυπνες λύσεις. Με το τρίγωνο Δία-Κρόνου θα είστε πιο αισιόδοξοι και έρχονται καλύτερες μέρες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε έξυπνες ιδέες και έτσι θα πετύχετε το στόχο σας. Οι φίλοι είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν. Συναισθηματικά είστε εσωστρεφείς. Με το τρίγωνο του Δία-Κρόνου στο χώρο της δουλειάς σας θα έχετε καλύτερη απόδοση.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα και πιθανόν να κάνετε και κάποια συμφωνία που θα σας φέρει οικονομικά κέρδη. Και με το τρίγωνο Δία-Κρόνου η ελπίδα σας τροφοδοτεί τα οράματα σας
Προηγούμενο άρθροΕπιτυχίες για τον Γιάννη Θεράπο στο Bodybuilding
Επόμενο άρθροΤο Τοπ. Τμ. Νυδριού του ΣΕΟ συμμετέχει στο bazaar του Δημοτικού Νυδριού