Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 3 – 9 Φεβρουαρίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε δυναμικοί. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο θα περάσετε όμορφα..

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με την καριέρα σας αλλά και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.Τα σχέδια σας προωθούνται . Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε γοητευτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από την Πέμπτη και μετά με τον Ερμή ανάδρομο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας η ασυνεννοησία , οι καθυστερήσεις και οι εκνευρισμοί δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα προσωπικά σας προβλήματα αρχίζουν να μειώνονται και τα συναισθήματα σας γίνονται πιο ξεκάθαρα. Στα μέσα της εβδομάδας επιδιώξετε να βρεθείτε με τους φίλους σας.

ΛΕΩΝ
Ο Ήλιος είναι απέναντι από το ζώδιο σας και εσάς σας προβληματίζει ο γάμος σας , η σχέση σας ή μια συνεργασία σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα δείτε να εξελίσσονται τα πράματα στο χώρο της καριέρας σας. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Ερμή ανάδρομο από την Πέμπτη απέναντι από το ζώδιο σας η επικοινωνία θα είναι δύσκολη με το σύντροφο ή τον συνεργάτη σας. Το σαββατοκύριακο οι προκλήσεις στη δουλειά σας δε θα λείπουν.

ΖΥΓΟΣ
Με το Άρη ακόμη στο ζώδιο σας είστε πολύ κουρασμένοι. Οι οικογενειακές σχέσεις θα είναι καλύτερες. Η επικοινωνία με τον Ερμή ανάδρομο θα είναι δύσκολη. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρόλο που είστε επικοινωνιακοί και με πολλές ιδέες έρχεται ο Ερμής ανάδρομος και σας κάνει επιφυλακτικούς και με ασυνεννοησία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα . Από την Πέμπτη με τον Ερμή ανάδρομο δύσκολη θα είναι η επικοινωνία με την οικογένεια σας. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με το σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εβδομάδα ερωτική για σας με την ερωτική σας διάθεση ανεβασμένη. Στα μέσα της εβδομάδας μπορείτε να έρθετε κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πριν ξεκινήσει καλά καλά ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα είστε κλεισμένοι συναισθηματικά . Θα σας προβληματίσουν τα οικονομικά σας. Με τον Άρη στο Ζυγό θα είστε πιο αισιόδοξοι.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας. Επομένως ότι είχατε υποσχεθεί δεν ισχύει και ότι σας είχαν υποσχεθεί θα αργήσει να πραγματοποιηθεί.

Προηγούμενο άρθροΜια μαγική βραδιά χορωδιών στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΑΝΑΣΑ: Αδιάβαστος πάλι ο μνημονιακός κ. Χρυσοχοίδης!