Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2014/February/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2014/05/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 12 – 18 Μαΐου .

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με έντονες συζητήσεις.Στα μέσα της εβδομάδας με την Πανσέληνο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε συζητήσεις και θα υπογράψετε συμφωνίες.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε σημαντικές συμφωνίες . Την Τετάρτη με την Πανσέληνο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας. Το σαββατοκύριακο το παρασκήνιο δε θα λείπει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με συμβόλαια. Την Τετάρτη με την Πανσέληνο προσέξτε την υγεία σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις. Το σαββατοκύριακο μην κάνετε πολλά έξοδα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας είστε λογικοί . Αγαπημένα πρόσωπα σας συμβουλεύουν. Την Τετάρτη με την Πανσέληνο είστε ερωτικοί. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις.
 
ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε έντονες συζητήσεις. Η Πανσέληνος την Τετάρτη θα σας προβληματίσει. Στο τέλος της εβδομάδας θα κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Την Τετάρτη με την Πανσέληνο θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε συναντήσεις και θα ακούσετε ειδήσεις που δε τις περιμένατε. Το σαββατοκύριακο οι φιλικές σχέσεις δοκιμάζονται.
 
ΖΥΓΟΣ
Πολύ δουλειά σας περιμένει στην αρχή της εβδομάδας . Την Τετάρτη με την Πανσέληνο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις. Το σαββατοκύριακο οι υπερβολές δε θα λείπουν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με μια συζήτηση που θα έχετε παρασκηνιακά θα καταλάβετε κάποια πράματα. Η Πανσέληνος της Τετάρτης σας κάνει ευαίσθητους και θελήσετε να μείνετε μόνοι σας. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε ευχάριστες συζητήσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις . Η Πανσέληνος την Τετάρτη θα σας προβληματίσει και θα σας απομονώσει. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις. Το σαββατοκύριακο θα είστε υπερβολικοί.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με νέες επαγγελματικές κινήσεις. Την Τετάρτη με την Πανσέληνο θα ασχοληθείτε με τους φίλους σας. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε υπερευαίσθητοι και αυθόρμητοι στα συναισθήματα σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε αποφασιστικοί. Την Τετάρτη με την Πανσέληνο θα προκύψει σύγχυση στα επαγγελματικά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις και θα χαρείτε.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας ασχολείστε με τα οικονομικά σας. Η Πανσέληνος της Τετάρτης σας κάνει ονειροπόλους. Το σαββατοκύριακο είστε υπερβολικοί στα συναισθήματα σας.
Προηγούμενο άρθροΟμιλία του υπ. δήμαρχου Λευκάδας Β. Αραβανή στους ετεροδημότες της Αθήνας
Επόμενο άρθροΜια διευκρίνιση της γιατρού Ευανθίας (Εύας) Κατωπόδη