Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 11 – 16 Ιουνίου.

 
ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε στο χώρο της δουλειάς σας . Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε πολλά συναισθηματικά ξεσπάσματα. Το σαββατοκύριακο θα έχετε πολύ δουλειά.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας το πάθος σας κυριεύει , προσπαθήστε όμως να ελέγξετε τα συναισθήματα σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε όμορφα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με το να συνεχίζετε να κάνετε λάθη στα οικονομικά σας θέματα. Στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους και τους συγγενείς σας. Θα κάνετε έξοδα χωρίς να τα περιμένετε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας οι ζήλιες και τα πάθη δεν θα λείπουν. Στα μέσα της εβδομάδας δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε στη δουλειά σας. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας και θα περάσετε όμορφα.
 
ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολύ δουλειά να κάνετε και πιθανόν να προκύψουν θέματα υγείας. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα δείτε τα πράματα με άλλο μάτι. 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα είστε κοινωνικοί , θα συμμετέχετε στα κοινά , παρόλα αυτά οι συγκρούσεις δεν θα λείπουν . Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε γοητευτικοί.
 
ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με παράπονα της οικογένειας σας. Προς το τέλος της εβδομάδας οι εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή δεν είναι καλές γιατί ασχολείστε με τη δουλειά σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συναισθηματικά φορτισμένοι θα είστε αυτή την εβδομάδα. Ανατρέχετε στο παρελθόν και σε καταστάσεις που σας πλήγωναν. Στα μέσα της εβδομάδας θα δείτε τα σχέδια σας να αλλάζουν χωρίς να το περιμένατε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό το διάστημα τα οικονομικά και τα οικογενειακά θέματα σας απασχολούν. Οι συγκρούσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες δεν θα λείπουν.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσει η σχέση σας και θα είστε κτητικοί με το σύντροφο σας. Προς το τέλος της εβδομάδας εξελίξεις που δεν τις περιμένατε θα προκύψουν στην οικογένεια σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Άρη στο ζώδιο σας έχετε πολύ ενέργεια και αισθησιασμό , παρόλα αυτά το παρασκήνιο δε θα λείπει. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε μια συνάντηση που θα σας φέρει αμηχανία.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Η έμπνευση και η φαντασία δεν σας λείπει, οι σχέσεις όμως με τους φίλους ή το σύντροφο σας έχουν σκαμπανεβάσματα. Στα μέσα της εβδομάδας θα περάσετε όμορφα με την οικογένεια σας. Την Παρασκευή πιθανόν να πάτε ένα ταξίδι ή να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα.Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα βρεθείτε με τους φίλους σας.
Προηγούμενο άρθρο3ο Σεμινάριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΕξαφανίστηκε σκυλάκι στην Λευκάδα