Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 22 – 28 Ιουλίου.

KΡΙΟΣ
Με την Πανσέληνο στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας και θα ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες.Το σαββατοκύριακο τα συναισθήματα σας είναι μία πάνω μία κάτω . Προσοχή στα ατυχήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος στην αρχή της εβδομάδας θα σας προβληματίσει για θέματα της δουλειάς σας ενώ η ένταση και η υπερβολή δεν θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο θα έχετε αντιφατικά συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Πανσέληνο της Δευτέρας θέλετε να ταξιδέψετε . Μην κάνετε όμως πολλά έξοδα. Προς το τέλος της εβδομάδας πιθανόν να απαγοητευτείτε και το σαββατοκύριακο προσοχή σε ατυχήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος της Δευτέρας σας βοηθάει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας , μην κάνετε όμως υπερβολές. Προς το τέλος της εβδομάδας θα είστε χαρούμενοι ενώ το σαββατοκύριακο πιθανόν να συγκρουστείτε με το σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ
Με την Πανσέληνο θα σας απασχολήσει η προσωπική σας ζωή και θα προβληματιστείτε για την πορεία της σχέση σας. Η οικογένεια σας θα σας στηρίξει. Το σαββατοκύριακο η ένταση δεν θα λείπει και πολλοί θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλές ανατροπές σας φέρνει η Πανσέληνος. Προς το τέλος της εβδομάδας πιθανόν να απαγοητευτείτε . Το σαββατοκύριακο θα δείτε τα σχέδια σας να προωθούνται . Βρεθείτε με τους φίλους σας και μην διαφωνείτε με τους συγγενείς σας.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος στην αρχή της εβδομάδας θα σας ξεσηκώσει. Προς το τέλος της εβδομάδας τα συναισθήματα σας είναι περίεργα. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε όμορφα με το σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Πανσέληνο στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσει η οικογενειακή σας ζωή ενώ η κοινωνική σας ζωή θα είναι ευχάριστη. Το σαββατοκύριακο η ένταση και το πάθος δεν θα λείπει. Μπορεί να νιώσετε λίγο πιεσμένοι αλλά βρίσκετε καταφύγιο στον έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας οι φίλοι και οι συγγενείς είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν ακόμη και στα οικονομικά. Προς το τέλος της εβδομάδας κάποια σχέδια σας στο χώρο της δουλειάς δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε όμως εσείς ανασυντάσσεστε και δεν χάνετε την πίστη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Πανσέληνο της Δευτέρας τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν. Επίσης υπερεκτιμάτε τις ικανότητες του συντρόφου σας. Το σαββατοκύριακο η ένταση δεν θα λείπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Ήλιο απέναντι από το ζώδιο σας σας απασχολεί η σχέση σας ,ο γάμος σας ή μια συνεργασία. Με την Πανσέληνο την Δευτέρα είστε ανυπόμονοι , θέλετε να κάνετε αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ
Τα σχέδια σας που καθυστερούσαν τώρα με τον Ερμή σε ορθή πορεία προωθούνται και εσείς είστε πιο ανεβασμένοι. Προς το τέλος της εβδομάδας πιθανόν να απαγοητευτείτε για λίγο χωρίς όμως να χάνετε την πίστη σας.

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στην Πάλαιρο. Σκοτώθηκαν πατέρας και γιος
Επόμενο άρθροΔιατροφικές συμβουλές για γρήγορο και ασφαλές μαύρισμα