Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 01 – 07 Ιουλίου.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με δυσκολίες στις σχέσεις σας. Ανταγωνιστικά σχέδια με σημαντικά πρόσωπα δε θα λείπουν. Στα μέσα της εβδομάδας προσοχή σε ατυχήματα και γεγονότα που δεν τα περιμένατε. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας δε νιώθετε καλά συναισθηματικά. Την Τρίτη με τη Σελήνη στο ζώδιο σας οι εμμονές δεν θα λείπουν και έτσι δε δείχνετε την γοητεία σας. Στα μέσα της εβδομάδας προτιμάτε να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην αρχή της εβδομάδας πιθανόν να διαφωνήσετε με συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα. Προς το τέλος της εβδομάδας πιθανόν να έχετε μια συνάντηση με φιλικό πρόσωπο χωρίς να το περιμένετε και θα αναστατωθείτε. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πολύ ευαίσθητοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την περίοδο είναι αντιφατικά τα πράματα για σας , από τη μία έχετε το Δία στο ζώδιο σας και είστε ανεβασμένοι και από την άλλη με τον Ερμή ανάδρομο να έχετε δυσκολίες στην επικοινωνία. Τις πρώτες μέρες δυσκολίες έχετε και στη σχέση σας που φαινόταν να πηγαίνει καλά.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο σας όμως τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας είτε ερωτικές είτε οικογενειακές φαίνονται. Προς το τέλος της εβδομάδας ανατρέπονται τα σχέδια σας και αποδιοργανώνεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας είστε συναισθηματικά φορτισμένοι ενώ οι ανασφάλειες και οι εμμονές δεν θα λείπουν. Την Πέμπτη μην αφήσετε τους φίλους σας να εμπλακούν στα οικονομικά σας . Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με διαφωνίες με φιλικά πρόσωπα , ενώ διάφορα οικογενειακά θέματα δε θα λείπουν. Προς το τέλος της εβδομάδας πιθανόν να έχετε μια έκπληξη από το σύντροφο σας και θα αναστατωθείτε. Το σαββατοκύριακο θα είστε πιο αισιόδοξοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σε προβληματισμό σας βάζουν οι σχέσεις σας με σημαντικά πρόσωπα τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Ανασφάλειες και φοβίες δεν θα λείπουν ενώ διάφορα γεγονότα στη δουλειά σας σας αποδιοργανώνουν. Από το σαββατοκύριακο μπαίνετε στο πρόγραμμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας κλείνεστε στον εαυτό σας και τα οικονομικά σας σας προβληματίζουν. Νιώθετε ότι κόποι σας πάνε χαμένοι.
Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας βλέπετε ότι οι υποθέσεις σας καθυστερούν. Είστε νευρικοί και ανυπόμονοι. Προς το τέλος της εβδομάδας θα προκύψουν γεγονότα που δεν τα περιμένατε στο χώρο της οικογένειας σας και σας αποδιοργανώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη είναι απέναντι από το ζώδιο σας και σας κάνει να προβληματίζεστε για το μέλλον της σχέσης σας .Πιθανόν και να χωρίσετε. Έχετε πολύ δουλειά και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παραμελείτε το σύντροφο σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας τα σχέδια σας δεν προωθούνται. Διαφωνείτε με τους φίλους σας που θέλουν να σας βοηθήσουν και δεν καταλαβαίνουν γιατί προβληματίζεστε. Με τον Ερμή ανάδρομο δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε και καθυστερείτε τις υποθέσεις σας.

Προηγούμενο άρθροΟ Χωριάτικος Γάμος στην Καρυά το 2006
Επόμενο άρθροΤο bail-in των τραπεζών και ο Αρμαγεδών της Τρόϊκας