Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 08 – 14 Ιουλίου.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη θα έχετε οικογενειακά μπερδέματα. Χωρίς να το περιμένετε όμως ψυχικά θα νιώσετε καλύτερα. Θα κάνετε κάποιες συζητήσεις που δε θα έχουν κάποιο αποτέλεσμα. Στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και εσείς θα κάνετε νέα ξεκινήματα σε διάφορους τομείς. Με τον Ερμή ακόμη ανάδρομο δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτό το διάστημα σας απασχολούν τα οικονομικά σας και με τον Ερμή ανάδρομο που είναι κυβερνήτης σας δε σας βοηθάει. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας και θα βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας αλλαγές θέλετε να κάνετε αλλά με τον Ερμή ανάδρομο δεν ξέρετε που να κάνετε τις αλλαγές. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ
Παρόλο που η Νέα Σελήνη είναι στο ζώδιο σας οι καθυστερήσεις και οι παρεξηγήσεις δεν σταματούν.Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους και τους συγγενείς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας προβληματίζεστε για το ποιός είναι ο ρόλος σας στις ομαδικές δραστηριότητες. Ασχολείστε ξανά με υποθέσεις του παρελθόντος. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας είστε πολύ ευαίσθητοι.

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί με την Νέα Σελήνη τις πρώτες μέρες της εβδομάδας να κάνετε επαγγελματικά ξεκινήματα οι σκέψεις σας όμως δεν είναι ξεκάθαρες. Ευχάριστες οι εξελίξεις στα προσωπικά σας. Την Κυριακή με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ρομαντικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με το Ερμή ανάδρομο και την Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Αποφάσεις που είχατε κάνει στο παρελθόν για ταξίδια ή σπουδές τις αναθεωρείτε. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και εσείς να ερωτεύεστε. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε σχέδια για τις διακοπές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη και τον Ερμή ανάδρομο εξακολουθείτε να διαφωνείτε με το σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές αλλά δεν είστε ακόμη έτοιμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας σας απασχολούν τα θέματα της δουλειάς σας ,δεν μπορείτε να καταλήξετε κάπου. Στα αισθηματικά σας θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις και θα είστε πιο αισιόδοξοι.

ΙΧΘΥΕΣ
Με την Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας τα αισθηματικά σας είναι καλύτερα αλλά όμως οι επιθυμίες σας σας μπερδεύουν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας.

Προηγούμενο άρθροΛευκάδα 2013 – Video
Επόμενο άρθροΤο γιόρτασαν οι Λευκαδίτες στο Βλυχό