Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Λευκάδα και στα Ιωάννινα, με χαμηλές τιμές

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Λευκάδα και στα Ιωάννινα, με χαμηλές τιμές

0

compΟι ενοικιάσεις αυτοκινήτων έχουν γίνει μία μόδα που όλο και περισσότερο επιλέγεται από τους ταξιδιώτες που δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους αμάξι για τις διακοπές τους, νοικιάζοντας ένα για όσες μέρες το χρειάζονται.

Αν χρειάζεστε και εσείς ένα ΙΧ προς ενοικίαση για τον προορισμό σας, τότε κάντε την σωστή επιλογή, μόνο στην Drive Hellas! Είναι σημαντικό να βρείτε μία αξιόπιστη εταιρεία, η οποία θα σας προσφέρει αυτό ακριβώς που ζητάτε, δίνοντάς σας και ξεκάθαρες απαντήσεις σχετικά με το κόστος και την τιμολογιακή πολιτική.

Λύστε όλες τις απορίες σας, παρακάτω:

  1. Αν ο πελάτης επιθυμεί να κρατήσει παραπάνω το αυτοκίνητό τι γίνεται;

Αρκεί να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για να διαπιστώσετε την διαθεσιμότητα των αυτοκινήτων. Σε περίπτωση που το ΙΧ έχει μισθωθεί σε άλλο όνομα μετά από εσάς, μπορεί να γίνει διακανονισμός και η εταιρεία να μπορεί να σας δώσει ένα άλλο αυτοκίνητο.

  1. Τι ακριβώς περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης αυτοκινήτου;

Στην συνολική τιμή που πρόκειται να πληρώσετε, συμπεριλαμβάνεται η οδική βοήθεια σε περίπτωση που την χρειαστείτε, συνήθως μικτή ασφάλεια και απεριόριστη διάνυση χιλιομέτρων. Για την κάθε εταιρεία συνήθως ισχύει και κάτι διαφορετικό, γι’ αυτό μπορείτε να ρωτήσετε προκειμένου να μάθετε τα τι και τα πως.

  1. Τα επιπλέον εξαρτήματα, χρεώνονται;

Εκτός από τις υπηρεσίες που παρέχονται έτσι κι αλλιώς, όλες οι επιπλέον χρεώνονται και διαφέρουν στην τιμή. Για παράδειγμα, η σχάρα στο πάνω μέρος, το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, το GPS κ.α.

Αν ο προορισμός σας είναι Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λευκάδα, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Χαλκιδική πραγματοποιήστε ενοικίαση αυτοκινήτων στην Drive Hellas!

Προηγούμενο άρθροΜεταφράσεις Αλφάβητος: Κάντε την επιχείρηση σας να ξεχωρίσει
Επόμενο άρθροEqual Society: Θέσεις εργασίας στη Λευκάδα