Προβληθείτε στο μεγαλύτερο ενημερωτικό και ψυχαγωγικό portal της Λευκάδας

Ταυτότητα

Η ιστοσελίδα My Lefkada είναι διαδικτυακή πύλη ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Βγήκε στον «αέρα» τον Μάρτη του 2009 με σκοπό την άμεση, έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση των κατοίκων του Νομού Λευκάδας αλλά και των απανταχού Λευκαδίων μέσω του διαδικτύου.

Ολοένα και περισσότεροι άρχισαν να μας «επισκέπτονται», φτάνοντας σήμερα να μας εμπιστεύονται καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι, ο αριθμός των οποίων συνεχώς αυξάνεται.

Επειδή παράλληλα αυξάνονται και οι προκλήσεις της τεχνολογίας που συνεχώς εξελίσσεται το My Lefkada αναδιαμορφώνεται συχνά, εκπλήσσει και πρωτοπορεί. Στόχος το υψηλό και ποιοτικό επίπεδο παροχών προς τους επισκέπτες, μεγάλη ταχύτητα αποθήκευσης και ανάγνωσης των δεδομένων, δυνατότητες ανάπτυξης νέων υπηρεσιών, λειτουργιών και εφαρμογών, συμβατών με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Από το καλοκαίρι του 2012 όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας φιλοξενούνται σε ιδιόκτητο server, ενώ η εφαρμογή για έξυπνα κινητά με λειτουργικό σύστημα Android ήταν η πρώτη του νομού Λευκάδας.

Στατιστικά Επισκεψιμότητας

Η μέτρηση της επισκεψιμότητας του My Lefkada, γίνεται με την πλέον εξελιγμένη και αξιόπιστη εφαρμογή «Google Analytics». Η εφαρμογή αυτή συλλέγει στοιχεία για τους επισκέπτες δημιουργώντας έτσι αναλυτικούς πίνακες στατιστικών

Επιλογές διαφήμισης

Το My Lefkada παρέχει στους επιχειρηματίες του νησιού και όχι μόνο, την ευκαιρία να προβάλουν την επιχείρησή τους και την δουλειά τους με εξελιγμένους τρόπους διαφήμισης. Για τον σκοπό αυτό έχουν δημιουργηθεί σταθερές θέσεις διαφημίσεων στις οποίες εναλλάσσονται τα διαφημιστικά banners, κάθε φορά που οι αναγνώστες κάνουν κλικ σε κάποια σελίδα ή άρθρο της ιστοσελίδας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η ισότητα ανάμεσα στους διαφημιζόμενους τόσο ως προς το κόστος όσο και ως προς τον αριθμό προβολών της κάθε διαφήμισης. Εκτός από την προώθηση μέσω της προβολής διαφημιστικών banners υπάρχει η δυνατότητα της έμμεσης διαφήμισης μέσω της ανάρτησης προωθητικών άρθρων στο My Lefkada.

Κατεβάστε τον Οδηγό Διαφήμισης στο My Lefkada