Αρχική Ταυτότητα

Ταυτότητα

Η ιστοσελίδα My Lefkada είναι διαδικτυακή πύλη ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Βγήκε στον «αέρα» τον Μάρτη του 2009 με σκοπό την άμεση, έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση των κατοίκων του Νομού Λευκάδας αλλά και των απανταχού Λευκαδίων μέσω του διαδικτύου. Ολοένα και περισσότεροι άρχισαν να μας «επισκέπτονται», φτάνοντας σήμερα να μας εμπιστεύονται καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι, ο αριθμός των οποίων συνεχώς αυξάνεται.

Επειδή παράλληλα αυξάνονται και οι προκλήσεις της τεχνολογίας που συνεχώς εξελίσσεται το My Lefkada αναδιαμορφώνεται συχνά, εκπλήσσει και πρωτοπορεί. Στόχος το υψηλό και ποιοτικό επίπεδο παροχών προς τους επισκέπτες, μεγάλη ταχύτητα αποθήκευσης και ανάγνωσης των δεδομένων, δυνατότητες ανάπτυξης νέων υπηρεσιών, λειτουργιών και εφαρμογών, συμβατών με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Από το καλοκαίρι του 2012 όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας φιλοξενούνται σε ιδιόκτητο server σε διακεκριμένο datacenter στην Γερμανία ενώ η εφαρμογή για έξυπνα κινητά με λειτουργικό σύστημα Android ήταν η πρώτη του νομού Λευκάδας.

Δυο χρόνια επιτυχημένων εκπομπών συμπληρώνει το My Lefkada Chef, η εκπομπή μαγειρικής που προβάλλει λευκαδίτικες συνταγές, φτιαγμένες με τον πατροπαράδοτο τρόπο και πολύ μεράκι. Μεγάλης αποδοχής, επίσης, τυγχάνουν και τα εκατοντάδες βίντεο που έχουν δημιουργηθεί από το My Lefkada και έχουν προβληθεί στο Youtube, συνολικά, σχεδόν, ενάμιση εκατομμύριο φορές.

Ακόμη διαθέτει έναν πλήρη επαγγελματικό κατάλογο, οδηγό για όσους επιθυμούν εύκολα και γρήγορα να αναζητήσουν επαγγελματίες ή επιχειρήσεις της Λευκάδας και της ευρύτερης περιοχής.

Το My Lefkada αποτελεί ένα πολυμέσο που έχει αγαπηθεί από χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι αποτελούν και την κινητήριο δύναμη όσων εργάζονται καθημερινά για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, η όρεξη για εργατικότητα και η ανάγκη για δημιουργία, μας κάνουν να κοιτάζουμε το μέλλον, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες εποχές, με αισιοδοξία.