Αρχική Χορηγίες My Lefkada

Χορηγίες My Lefkada

Δωρεάν Κατασκευή Ιστοσελίδων για Πολιτιστικούς Συλλόγους και Σωματεία Λευκαδίων

«Αν κάναμε όλοι μας ότι καλύτερο μπορούσαμε θα ζούσαμε όλοι μας καλύτερα»

Η παραπάνω πρόταση είναι ένα από τα «πιστεύω» του My Lefkada, έτσι λοιπόν προσφέροντας τις γνώσεις μας στην νέα τεχνολογία και στην δημιουργία και διαχείριση ιστοσελίδων αποφασίσαμε να προσφέρουμε σε Πολιτιστικούς Συλλόγους, Σωματεία και σε άλλους φορείς Λευκαδίων ανά τον κόσμο, δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδων. Με γνώμονα τα δεδομένα της εποχής και την ανάγκη που έχει ένας σύλλογος ή ένα σωματείο, να μπορεί να προβάλει το έργο του και να μπορεί να ενημερώσει γρήγορα και χωρίς κανένα κόστος τα μέλη του, πιστεύουμε ότι η ανάγκη μιας ιστοσελίδας είναι επιτακτική.

Η δοκιμή έγινε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νικιάνας «Οι Σκάροι», ένας σύλλογος με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως χορευτικό τμήμα, θεατρικό τμήμα, τμήμα μουσικής αλλά και με τράπεζα αίματος. Η δημιουργία της ιστοσελίδας του συλλόγου της Νικιάνας έδωσε την ευκαιρία στα μέλη του συλλόγου να μπορούν να ενημερωθούν εύκολα για τις τελευταίες δραστηριότητες του Συλλόγου αλλά έδωσε και την ευκαιρία σε ανθρώπους που ζουν μακριά από τον τόπο τους να μπορούν εύκολα και χωρίς κανένα κόστος να δουν φωτογραφίες και βίντεο από τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες του συλλόγου του χωριού τους.

Από την πλευρά του συλλόγου η απόκτηση της ιστοσελίδας έκανε εύκολη την ενημέρωση των μελών ενώ βοήθησε τον σύλλογο και οικονομικά καθώς μέσα από αυτήν κατάφερε να διαφημίσει και να προβάλει και τελικά να πουλήσει ημερολόγια του συλλόγου, DVD από παραστάσεις του συλλόγου κ. α. Επίσης δεν ήταν λίγες οι φορές που μέσω της ιστοσελίδας Πολιτιστικοί Σύλλογοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας ανακάλυψαν την ύπαρξη του Συλλόγου της Νικιάνας μέσω της ιστοσελίδας του και επικοινώνησαν προσκαλώντας το χορευτικό τμήμα σε εκδηλώσεις.

Μετά από την επιτυχημένη λοιπόν πορεία της ιστοσελίδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας ελπίζουμε ότι θα μας δωθεί η ευκαιρία να δημιουργήσουμε δωρεάν ιστοσελίδες για όσους περισσότερους Συλλόγους, Σωματεία και φορείς είναι δυνατόν, συμβάλλοντας και εμείς με αυτόν τον τρόπο στην διατήρηση του Πολιτισμού του τόπου μας και βοηθώντας το έργο τους.

Αν και εσείς είστε μέλος του Δ. Σ. ενός Πολιτιστικού Συλλόγου Λευκαδίων ή είστε απλά μέλος επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε και να σας λύσουμε τις όποιες απορίες σας σχετικά με την προσφορά δωρεάν ιστοσελίδων.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις ιστοσελίδες που έχουμε δημιουργήσει δωρεάν :