Αρχική Top Stories ΑΟ Καρυάς-Πανλευκάδιος 0-3 – Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

ΑΟ Καρυάς-Πανλευκάδιος 0-3 – Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

0

kar-pan

Σε ένα αγωνιστικό χώρο που έκρυβε κινδύνους, με την βροχή να δυσκολεύει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών και απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει δείξει θετικά στοιχεία στο φετινό πρωτάθλημα, ο Πανλευκάδιος ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του ΑΟ Καρυάς, με σκορ 3-0 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Με δέκα τελείωσαν οι δύο ομάδες το παιχνίδι, λόγω αποβολής του Κρητικού και του Δημουλιά. Δύο γκολ σημείωσε ο Μπρούβας και ένα ο Στεριώτης, για την ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη.

Από την αρχή της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από την εστία του Βενέτη, όμως ο Δημουλιάς με ψηλοκρεμαστό σουτ από μακρινή απόσταση, στο 15΄, ήταν αυτός που απείλησε τον γκολκίπερ του ΑΟ Καρυάς, για να έρθει η απάντηση από τους γηπεδούχους σε σουτ του Σταματέλου, στο 18΄, όπου ανάγκασε τον Κώτση να διώξει με ωραία προσπάθεια.

Στο 25΄ λεπτό, ο Πανλευκάδιος έκανε το 0-1, όταν ο Μάουρο προσπάθησε να απειλήσει, όμως στην παράλληλη σέντρα σουτ που έκανε, ο Βλάχος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Στεριώτης στο 39΄ να κάνει το 0-2, αφού βρέθηκε στην πορεία την μπάλας και την έσπρωξε στα δίχτυα, από την παράλληλη σέντρα του Μπρούβα.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε η εικόνα το παιχνιδιού, ο Τσόμπαι στο 65΄ βρέθηκε σε καλή θέση, όμως δεν κατάφερε να γίνει σκόρερ. Στο 75΄ λεπτό, ο Ρούσος, άφησε τις δύο ομάδες με 10 παίχτες, όταν υπήρξε ένα μαρκάρισμα από τον Δημουλιά στον Κρητικό, με τους δύο παίχτες να ανταλλάζουν “γαλλικά” και είχαμε 15λεπτη διακοπή, αφού πολλοί ήταν αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να χωρίσουν τους δύο ποδοσφαιριστές για να μην οδηγηθούμε σε χειρότερες καταστάσεις. Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει με τον διαιτητή, να διακόπτει το παιχνίδι για 15 λεπτά.

Λίγα λεπτά μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού, ο Σπανός βρήκε ωραία τον Μπρούβα, ο οποίος από διαγώνια θέση, μπήκε στη λίστα των σκόρερ και σημείωσε το 0-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Διαιτητικό τρίο: Ρούσος Ν., Παπαδόπουλος, Παναγιωτόπουλος

ΑΟ Καρυάς (Βλασσόπουλος): Βενέτης, Γούλας, Βλάχος (46΄Μονόλιθος), Χαλκιόπουλος, Ρεκατσίνας, Ναζεράϊ, Σταματέλος, Μεϊντάνης (85΄ Παπαδόπουλος), Παπάς (60΄Θεριανός), Σκέμπι, Κρητικός

Πανλευκάδιος(Κατηφόρης): Κότσης, Κοκκόλης Χ., Σπανός, Βλάχος, Τριάντος (46΄ Γουριώτης), Φλούδας, Στεριώτης, Μπρούβας, Τσομπάϊ (86΄ Καββαδάς), Μάουρο (75΄ Κολοβός), Δημουλιάς

Αποτελέσματα 11ης αγωνιστικής

Αμβρακικός Βόνιτσας – Αυγερινός Μαραντοχωρίου 0-4

Απόλλων Πάργας – Θρίαμβος Λούρου 2-0

Φορτούνα Βαλανιδοράχης – ΠΕΑΣ Κατούνας 5-1

Δόξα Ωρωπού – ΑΟ Παλαίρου 3-2

ΑΕ Πρέβεζας – ΠΑΣ Πρέβεζας 0-1

ΑΟ Καρυάς – Πανλευκάδιος 0-3

Κεραυνός Θεσπρωτικού – Αχέρων Καναλακίου 1-1

ΑΟ Αγίου Πέτρου – ΑΟ Πλαγιάς 0-0

 

Επόμενη 12η αγωνιστική

Απόλλων Πάργας – Αμβρακικός Βόνιτσας

Αυγερινός Μαραντοχωρίου – ΑΕ Φορτούνα Βαλανιδοράχης

Θρίαμβος Λούρου – Δόξα Ωρωπού

ΠΕΑΣ Κατούνας – ΑΕ Πρέβεζας

ΑΟ Παλαίρου – ΑΟ Καρυάς

ΠΑΣ Πρέβεζας – Κεραυνός Θεσπρωτικού

Πανλευκάδιος – ΑΟ Αγίου Πέτρου

Αχέρων Καναλακίου – ΑΟ Πλαγιάς

Πηγή: lefkadasportnews.gr

Προηγούμενο άρθροΉττα της Δόξας στην Πάτρα από τον Απόλλωνα Πατρών 74-65
Επόμενο άρθροΗ Λευκάδα είναι το νησί των ποιητών