Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Παρελθόν ο Παπαδόπουλος από τη Δόξα Λευκάδας

Παρελθόν ο Παπαδόπουλος από τη Δόξα Λευκάδας

0
papadopoulos

papadopoulos

“Το έργο μας ήταν εκ προοιμίου δύσκολο και δεν πετύχαμε την… υπέρβαση”.

Παρελθόν αποτελεί από τη Δόξα Λευκάδας ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας κόουτς που διαδέχθηκε μεσούσης της περιόδου τον Νίκο Βουρνά, έκατσε για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας, στην αναμέτρηση του Σαββάτου στις Σέρρες, όπου η Δόξα γνώρισε την ήττα

Οι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά, καθώς ο Παπαδόπουλος έπρεπε να μεταβεί στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους. Η συνάντηση ανάμεσα στον προπονητή και την διοίκηση έγινε σε καλό κλίμα και η συνεργασία λύθηκε κοινή συναίνεση. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία που είχε με τους ανθρώπους της Λευκάδας.

“Ο σύλλογος με σεβάστηκε και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή και μου φέρθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η προσπάθεια που έκανε η διοίκηση φέτος ήταν τεράστια, προσπαθήσαμε με φιλότιμο να φανούμε ανταγωνιστικοί, όμως δεν τα καταφέραμε μέχρι τέλους… Το έργο μας ήταν εκ προοιμίου δύσκολο και δεν πετύχαμε την… υπέρβαση για λόγους που γνωρίζουν όλοι στη διοίκηση και έχουν να κάνουν με την κατάσταση που εγώ ανέλαβα. Έτσι όμως είναι το μπάσκετ και η ζωή συνεχίζεται…”, τόνισε στο basketblog ο απερχόμενος τεχνικός της Δόξας και πρόσθεσε:

“Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους Καββαδά Θανάση, Καρύδη Παύλο, Γράψας Φώντας, Κοντοπρίας Νώντας, Φάνης Λάζαρης, Σταύρος Κουκουμπρής, Ζαχαρίας Κατοπώδη και τον συνεργάτη μου Θωμά Ζαβιτσάνο. Οι άνθρωποι αυτοί έτρεξαν την ομάδα και ήταν συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις τους απέναντι μου, πράγμα αρκετά σπάνιο ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε”.

Όσον αφορά στον διάδοχο του Παπαδόπουλου, όλα δείχνουν ότι ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Θωμάς Ζαβιτσάνος, θα αναλάβει τον ρόλο του χεντ κόουτς, αρχής γεννωμένης από την δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με τα Τρίκαλα.

Πηγή: Lefkadasportnews.gr

Προηγούμενο άρθροΤο success story ενός ζευγαριού από τη Χαλκίδα
Επόμενο άρθροΘάλασσα και δρόμος ένα !