Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης στον Prisma 91,6

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης στον Prisma 91,6

0

skiadaresis-sotirisΣτο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 μίλησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης εκφράζοντας την ελπίδα οι ζημιές στο νησί να αποκατασταθούν γρήγορα και να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος, καθώς η καλοκαιρινή περίοδος πλησιάζει.

Ο κύριος Σκιαδαρέσης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην οικονομική ασφυξία των ελεύθερων επαγγελματιών, λέγοντας ότι βρίσκονται υπό διωγμό.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:  “Χωρίς «ελαφρύνσεις», έστω και για μια τριετία, θα πληρώνουν από το 2017 τις εισφορές τους οι περίπου 720.000 ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ καθώς η βελτιωμένη πρόταση του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου δεν αφορά τελικά τους ελεύθερους επαγγελματίες – εμποροβιοτέχνες και αυτοκινητιστές που ασφαλίζονται στον Οργανισμό.Αφορά μόνο τους επιστήμονες του ΕΤΑΑ.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο η πρόταση για τριετή μεταβατική περίοδο και κλιμακωτές εκπτώσεις από 50% έως 5% στις εισφορές αντιστρόφως ανάλογα με το εισόδημα, θα αφορά μόνο τους αυτοαπασχολούμενους του ΕΤΑΑ, δηλαδή γιατρούς, δικηγόρους και μηχανικούς και όχι τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ”

Προηγούμενο άρθροΣπ. Φρεμεντίτης- Μ. Μελάς για την ανοιχτή συζήτηση για το σεισμό στο Δράγανο
Επόμενο άρθροΑναλυτική ενημέρωση για τα 4 νέα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ 2014 – 2020