Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Στο Υπουργείο Υγείας ο Θαν Καββαδάς για το κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής

Στο Υπουργείο Υγείας ο Θαν Καββαδάς για το κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής

0

thanasis_kavvadas

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα αποκατασταθεί το κενό της θέσης ώστε να επαναλειτουργήσει η Παθολογική Κλινική. Μετά από πληροφορία που λάβαμε για επίσκεψη του Δημοτικού Συμβούλου και υποψήφιου βουλευτή στις πρόσφατες εθνικές εκλογές με τη Ν.Δ, κ. Θανάση Καββαδα,στο Υπουργείο Υγείας, για το θέμα της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, επικοινωνήσαμε μαζί του, προκειμένου να ενημερωθούμε και ο ίδιος μας, αναφέρε τα εξής:

“Σήμερα 18.03. 15 επισκέφτηκα το υπουργείο υγείας όπου είχα συνάντηση με το διευθυντή του γενικού γραμματέα του υπουργείου κ. Κωνσταντίνο Αλεξίου, καθώς και σύντομη επικοινωνία με το γενικό γραμματέα Σπύρο Κοκκινάκη.

Επισήμανα το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει με το κλείσιμο της παθολογικής κλινικής στις 15-03-15 και για τις επιπτώσεις που έχει στη δημόσια υγεία στο νομό μας. Για να δοθεί λύση τόνισα ότι απαιτείται άμεση απόσπαση μετακίνησης ιατρού παθολόγου από άλλο νοσοκομείο για την κάλυψη της θέσης και το άνοιγμα της κλινικής. Παράλληλα η προκήρυξη θέσεων επικουρικών ιατρών παθολόγου και καρδιολόγου που αν και είχαν προκηρυχθεί δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Από την πλευρά του υπουργείου έλαβα τη διαβεβαίωση ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα αποκατασταθεί το κενό της θέσης ώστε να επαναλειτουργήσει η Παθολογική Κλινική.

Επιπλέον έλαβα τη διαβεβαίωση ότι αρχές Απριλίου θα γίνει νέα προκήρυξη επικουρικών γιατρών η οποία θα προβλέπει μία θέση ιατρού παθολόγου και μία καρδιολόγου για τις ανάγκες του νοσοκομείου.”

Πηγή: http://lefkadanews.com

Προηγούμενο άρθρο11 μέρες έμειναν για το κλείσιμο της επετειακής προσφοράς από την διοργάνωση του 5ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου
Επόμενο άρθροΟ δικός μας Μίκης Θεοδωράκης