Αρχική Ειδήσεις Φίλιππος Μεσσήνης: Απερίσκεπτη ενέργεια η έξωση στο Ionion Star

Φίλιππος Μεσσήνης: Απερίσκεπτη ενέργεια η έξωση στο Ionion Star

0
filippos-messhnhs

filippos-messhnhs

Φίλιππος Μεσσήνης στον Prisma 95,1: “Απερίσκεπτη ενέργεια η έξωση στο Ionian Star, η απόφαση Λιβιτσάνου θα οδηγήσει σε περιπέτειες το ΤΑΟΛ”.

Με αφορμή την αναστάτωση που προκλήθηκε, ύστερα από το αιφνίδιο κλείσιμο του ξενοδοχείου Iοnion Star στην Λευκάδα το μέλος του ΔΣ του ΤΑΟΛ Φίλιππος Μεσσήνης μίλησε στον Prisma 95,1 εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του καθώς δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση από την Διοίκηση και τον κύριο Λιβιτσάνο.

Ειδικότερα ο κ. Μεσσήνης χαρακτήρισε τραγελαφικό το γεγονός ότι συνάντησε συμπτωματικά το κ. Λιβιτσάνο στο επιμελητήριο, όπου τον ενημέρωσε για την έξωση , λέγοντας του ότι τη Δεύτερα θα παρθούν αποφάσεις!!!!!

«Είναι αδιανόητο να περιμένουμε τόσες μέρες για ένα ζήτημα που συμβαίνει τώρα», σχολίασε ο κ. Μεσσήνης και υπογραμμίζοντας ότι η απόφαση στην οποία βασίστηκε η έξωση βασίστηκε για συγκεκριμένα μισθώματα και οφειλές, χειμερινών μισθωμάτων 80.000 προς το ΤΑΟΛ .
Τα μισθώματα των 80.000 έχουν εξοφληθεί από το τέλος Αύγουστου , υπάρχουν ακόμα 4.000 ευρώ που πρέπει να εξοφληθούν μέχρι 31-10, ενώ από 17 – 7 μέχρι 24 – 10 έχουν πληρωθεί 118.300 , σύμφωνα με στοιχεία που ζήτησε από το ΤΑΟΛ.

Σύμφωνα με τον κύριο Μεσσήνη «ενώ ο άνθρωπος έχει εξοφλήσει τα μισθώματα τον τιμωρούμε» κάνοντας λόγο για απερίσκεπτη ενέργεια του κυρίου Λιβιτσάνου που θα οδηγήσει σε περιπέτειες το ΤΑΟΛ.

Προηγούμενο άρθροΕπερώτηση για τα κλειστά ΚΤΕΟ Λευκάδας, Κεφαλλονιάς, Ζακύνθου
Επόμενο άρθροΚαταγγελία του Εργατικού Κέντρου για απολύσεις εργαζομένων στην υποθαλάσσια ζεύξη Ακτίου-Πρέβεζας