Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Ο Τσαλδάρης για τον αγώνα στην Αμαλιάδα: «Ο πιο δύσκολος αγώνας»

Ο Τσαλδάρης για τον αγώνα στην Αμαλιάδα: «Ο πιο δύσκολος αγώνας»

0

tsaldaris

Η Δόξα Λευκάδας αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (29/10) τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα για την 4η αγωνιστική της Α1 και ο Δημήτρης Τσαλδάρης επισήμανε την σημασία αυτής της αναμέτρησης για την ομάδα του.

Ο πολύπειρος γκαρντ της Δόξας, έγραψε χαρακτηριστικά στο μπλογκ που διατηρεί στο esake.gr:

«Στην τέταρτη στροφή του πρωταθλήματος έχουμε μπροστά μας τον πιο δύσκολο αγώνα μέχρι τώρα στον εφετινό μαραθώνιο. Παίζουμε εκτός έδρας με έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και είναι βέβαιο ότι περιμένει την συγκεκριμένη αναμέτρηση προκειμένου να πετύχει την πρώτη του νίκη και να δείξει ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους του.

Έχουμε να παίξουμε σε μία εξαιρετικά δύσκολη έδρα απέναντι σε μία ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά πως να κερδίζει μέσα στο «σπίτι» της. Άλλωστε αυτό το έχει αποδείξει τα προηγούμενα χρόνια που αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Εμείς μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες από τον Προμηθέα στην Πάτρα και τον Ολυμπιακό στην Λευκάδα δουλέψαμε πάνω στα λάθη και τις αδυναμίες. Προετοιμαστήκαμε για να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι σε ένα εκτός έδρας αγώνα που μπορεί να μας δώσει εκτός από τους δύο βαθμούς και ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Πηγή: https://www.superbasket.gr

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΜήνυμα βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου