Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Οδυσσέας Νυδριού-ΠΣ Πρέβεζας (φωτογραφίες)

Οδυσσέας Νυδριού-ΠΣ Πρέβεζας (φωτογραφίες)

0

football2

Στα πέναλτι έχασε την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου ο Οδυσσέας.

Δραματική πρόκριση στους «8» για τον ΠΣ Πρέβεζα με 7-6 στην διαδικασία της  επί του Οδυσσέα Νυδριού. Στα πέναλτι πήρε την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ο ΠΣ Πρέβεζα απέναντι στον Οδυσσέα Νυδριού. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 μετά τα 90΄ λεπτά της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.

Ο ΠΣ Πρέβεζα προηγήθηκε στο σκορ στο 43΄ όταν σουτ του Μπασιαδήμα η μπάλα στο δοκάρι και ο Χρήστος Δήμας με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θέρμου.

Στο 53΄ πάσα του Κοντοπρία στον Μεσσήνη και ο τελευταίος με σουτ έφερε τον αγώνα στα ίσα.

Στο 68΄ ο ΠΣ Πρέβεζα με κοντινό πλασέ του Ταπραντζή, πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Στο 76΄ο Μπελεγρίνος Α. με σουτ έκανε το 2-2, και στο 83΄ η Πρέβεζα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μάκη Δήμα, και το σκορ δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά του κανονικού αγώνα.

Μετά και τα 30΄ λεπτά της παράτασης, χωρίς γκολ, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Είχαν προηγηθεί σημαντικές φάσεις και για τις δυο ομάδες να πάρουν την πρόκριση, και στο 116΄ ο Γιοβάνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι οδηγηθήκαμε στα πέναλτυ.

Η διαδικασία των πέναλτι
Σκλαβενίτης 1-0
Μπάτσος 1-1
Χρυσοβιτσάνος δοκάρι
Σκαμνέλος Χ. 1-2
Μήτσουρας 2-2
Κοτένογλου απέκρουσε ο Θέρμος
Μπελεγρίνος Α. 3-2
Δήμας Χ. 3-3
Θέρμος δοκάρι
Σκαμνέλος Δ. απέκρουσε ο Θέρμος
Βάσσης 4-3
Ταπραντζής 4-4
Βερύκιος άουτ
Μπασιαδήμας 4-5

Διαιτητής: Ντίτσος
Βοηθοί: Φραγκούλης Π.-Ντόμαρης

Οδυσσέας Νυδριού (Χρήστος Βάνας): Θερμός, Γαζής, Μεσσήνης, Βάσσης, Σκλαβενίτης, Ταξιαρχιώτης (70΄ Μήτσουρας), Χρυσοβιτσάνος, Βερύκιος, Μπελεγρίνος Α., Μπελεγρίνος Φ. (101΄Λογοθέτης), Κοντοπρίας (98΄Κονιδάρης).

ΠΣ Πρέβεζα (Κώστας Αμάραντος): Κότσης, Σκαμνέλος Δ., Γιοβάνης, Κοψάρης, Ζήσης (34΄Μπασιαδήμας), Κοτένογλου, Μπάτσος, Σκαμνέλος Χ., Ταπραντζής, Δήμας Θ., Δήμας Χ.

Πηγή Κειμένου: lefkadasportnews.gr

Ακολουθούν φωτογραφίες του συνεργάτη μας Μάριου Γαζή.

Προηγούμενο άρθροSailinn: Greek Nights
Επόμενο άρθροΝέο επιδοτούμενο πρόγραμμα για πρόσληψη προσωπικού