Αρχική Top Stories Θριαμβευτικά στην Α1 η Νίκη Λευκάδας

Θριαμβευτικά στην Α1 η Νίκη Λευκάδας

0

niki1

Στην 20η στρoφή του πρωταθλήματος η Νίκη Λευκάδας ήταν παρών στο ραντεβού της με την ιστορία και αφού επικράτησε θριαμβευτικά μπροστά σε 500 και πλέον θεατές τώρα ετοιμάζεται για την Α1.

Τίποτε δεν μπορούσε να τη σταματήσει αυτή την φορά. Ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε με τον πλέον ιδανικό τρόπο, καθώς μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπυ με την Δράμα, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη από τα μέσα του 3ου δεκαλέπτου και όλοι περίμεναν βασανιστικά την τελευταία κόρνα της γραμματείας για να μπουν να γιορτάσουν.

niki

Οι στιγμές που ακολούθησαν μοναδικές….Συγκίνηση, χαρά και όλα τα συναισθήματα μαζεμένα για την προσπάθεια τόσων ετών, που σφραγίζεται με την άνοδο στην Α1 και γιατί όχι και ακόμη ψηλότερα.

Για την ιστορία, η ομάδα της Δράμας ήταν ανταγωνιστική μόνο για ένα ημίχρονο, μετά δεν μπορούσε να αντισταθεί στις ορέξεις των παιχτριών του Νίκου Δουβίτσα, που δεν ήθελαν να κλοτσήσουν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε

Δεκάλεπτα: 13-13, 29-24, 41-29, 57-43

Διαιτητές: Κωνσταντινίδου-Καρπάνος
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ(Δουβίτσας-Βαφειάς): Χαιριστανίδου 15(1), Αργυρού, Τζίμπο, Κανταρά 10, Μπαλλά 4, Κρητικού 5(1), Ψυχογιού 11(2), Μοσχοπούλου 10(2), Καββαδία, Λογοθέτη 2, Σταματέλου, Ανυφαντή.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ(Μυλωνά): Γαϊτάνη 16(1), Στάικου, Φούντα

 

Πηγή: lefkadasportnews.gr

Προηγούμενο άρθροΣύλληψη για κατοχή λαθραίου καπνού στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε στον Αλέξανδρο η εκδήλωση για τον αργαλειό και τις ΚΟΙΝΣΕΠ