Αρχική Top Stories Αφιέρωμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σφακιωτών στον Μάνο Χατζιδάκι

Αφιέρωμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σφακιωτών στον Μάνο Χατζιδάκι

0

DSCN8551

Την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015 στο Δημοτικό Σχολείο Σφακιωτών ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σφακιωτών “Φωτεινός” παρουσίασε ένα όμορφο και προσεγμένο αφιέρωμα στον μεγάλο Μάνο Χατζιδάκι με τίτλο “Οδός Ονείρων”. Τα μέλη των χορωδιακών τμημάτων του Φωτεινού έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο.

Μουσικά συνόδευσαν το αφιέρωμα ο Διονύσης Σκλαβενίτης και ο Κωνσταντίνος Παρούσης. Χορευτικά συμμετείχαν η Λίνα Λάζαρη, η Ιωάννα Λογοθέτη και η Σπυριδούλα Σκιαδαρέση. Στο σύντομο θεατρικό απόσπασμα η Αμαλία Κτενά και ο Ξενοφών Κτενάς. Την επιμέλεια των πολύ προσεγμένων κειμένων ανέλαβαν ο Γεράσιμος Λογοθέτης και η Αμαλία Κτενά ενώ την αφήγηση ο Χρήστος Σκιαδαρέσης, η Γεωργία Παπαδοπούλου, η Αργυρώ Νικολοπούλου, η Λίνα Λάζαρη, ο Ξενοφών Κτενάς και η Αμαλία Κτενά. Υπεύθυνος διδασκαλίας της παιδικής χορωδίας και της χορωδίας ενηλίκων είναι ο Γεράσιμος Λογοθέτης.

Παρακολουθείστε το αφιέρωμα στο βίντεο του Θανάση Κατωπόδη ενώ ακολουθεί και φωτογραφικό υλικό του Θανάση Κατωπόδη και της Ειρήνης Βονιτσάνου.

Φωτογραφίες του Θανάση Κατωπόδη

Φωτογραφίες της Ειρήνης Βονιτσάνου

Προηγούμενο άρθροΌταν το μνημόνιο έρχεται από «αριστερά» το βαφτίζουν…συμφωνία
Επόμενο άρθροΣτοιχεία ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Λευκάδα