Αρχική Βίντεο Η εμφάνιση της χορωδίας Lefkas Singers σε βίντεο

Η εμφάνιση της χορωδίας Lefkas Singers σε βίντεο

0

MVI_9923.Still001

Δείτε βίντεο της αγγλόφωνης χορωδίας της Λευκάδας!

Η ομάδα “Lefkas Singers” ξεκίνησε τη δράση της την άνοιξη του προηγούμενου έτους, αποτελούμενη από γυναίκες και άντρες μαζί κυρίως αγγλικής καταγωγής. Μετά από λίγο καιρό, ωστόσο, η υπεύθυνη κ. Roza Melone διαπίστωσε ότι γυναίκες και άντρες όχι μόνο θέλανε διαφορετικά πράγματα, αλλά είχανε και διαφορετικές δεξιότητες. Έτσι χωρίστηκαν σε δύο τμήματα.

Η ίδια μας δήλωσε για την ομάδα:

Οι χορωδίες έχουν ως στόχο τη διασκέδαση. Προσωπικά πιστεύω ότι αν κάποιος έχει φωνή, μπορεί να τραγουδήσει. Κανένας δεν είχε κάνει τραγούδι πριν έρθει εδώ. Οι χορωδίες είναι ανοιχτές σε όλους.

Όταν ξεκίνησα, το όνειρό μου ήταν να απευθύνεται σε όλη την κοινότητα, όχι απλά σε Άγγλους. Οπότε, αν σκέφτεστε ότι θα θέλατε να τραγουδήσετε, μπορείτε να έρθετε στην επόμενη πρόβα το νέο έτος που θα ξεκινήσουμε με καινούργια μουσική.

Πάντα ήθελα να κάνω μία χορωδία για άντρες, αλλά στην αρχή δεν ήταν τόσο εύκολο γιατί όλοι ήταν λίγο ντροπαλοί. Μια μέρα κάποιος μου πρότεινε να κάνουμε παραδοσιακά τραγούδια για ναύτες. Η ιδέα ήταν τέλεια και όλοι οι άντρες ενθουσιάστηκαν.

Η ομάδα Lefkas Ladies’ Choir τραγουδά πολλά διαφορετικά τραγούδια από όλες τις εποχές και τα στυλ. Για παράδειγμα τώρα κάνουμε τραγούδια του Beethoven, από την Αφρική, αλλά και ποπ. Στη χορωδία αρέσει η ποικιλία επειδή με αυτόν τον τρόπο βελτιωνόμαστε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε βίντεο από την εμφάνιση της ομάδας “Lefkas Singers” στην Artηρία.

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα Δημάρχου Λευκάδας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά
Επόμενο άρθροΤουρνουά αγάπης ποδοσφαίρου προπαίδων